Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Fotbalistul aşteptat să semneze cu FCSB, după ce l-a impresionat pe MM Stoica: "A jucat senzaţional"

Răsturnare de situaţie! Fotbalistul aşteptat să semneze cu FCSB, după ce l-a impresionat pe MM Stoica: "A jucat senzaţional"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a remarcat doi fotbalişti după victoria cu Hermannstadt. El a confirmat că echipa a recâştigat un fotbalist care a fost aproape plecat din lot.

Fotbalistul care primeşte o şansă nesperată la FCSB. MM Stoica speră să semneze

Hermannstadt şi FCSB au terminat la egalitate, scor 2-2, joi seară, într-o partidă restantă din etapa a 5-a din Superligă. A doua zi, la Orange Sport, MM Stoica a remarcat doi fotbalişti, pe: Valentin Creţu şi Mihai Lixandru. 

În privinţa fundaşului dreapta, oficialul şi-ar dori ca acesta să facă parte din lot şi anul următor, în condiţiile în care lui Vali Creţu îi expiră contractul în câteva luni. 

La 34 de ani, apărătorul lateral a impresionat în ultimele partide, i s-a scandat numele de către spectatori pentru devotamentul său, iar confirmarea a venit la Sibiu, unde a scos o minge de pe linia porţii şi a oferit o pasă de gol pentru Andrea Compagno. 

Deşi Gigi Becali anunţa că Vali Creţu va pleca în iarnă, MM Stoica şi-ar dori să se semneze prelungirea. 

"Noi am avut doi jucători care au fost mult peste aşteptări.

Creţu, care după meciul cu Craiova, unde a jucat senzaţional, acum a fost cel mai bun jucător de pe teren. Finalul meciului l-a surprins sprintând cu crampe. Numai Creţu poate face aşa ceva. 

Creţu a demonstrat acum că ideea de prelungire a fost excelentă şi sper să se prelungească. Nu numai mingea aia scoasă de pe linia porţii, dar a dat două centrări excelente.

Celălalt jucător a fost Lixandru. Joacă trei poziţii: optar, prima poziţie, şesar şi fundaş central", a declarat MM Stoica, la Orange Sport

Ce spunea Vali Creţu, după Hermannstadt - FCSB 2-2

"Nu ştiu ce să zic. Am contract până în iarnă, îl respect până în ultima zi. Nu ştiu... Încerc să fiu cât mai serios şi concentrat pe ce am de făcut şi... Puterea mi-o dă familia şi Dumnezeu.

Lucrurile nu vin oarecum, ci cu muncă, seriozitate şi sacrificiu. Aici trebuie să fii foarte puternic mental, să rezişti presiunii şi să fii profesionist", a spus Vali Creţu, la finalul jocului.

Afla mai multe despre: mm stoicavali cretuvali cretu contract fcsb 

viewscnt
Articole similare