Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la naţionala Italiei. Gianluigi Buffon şi-a anulat retragerea!

Răsturnare de situaţie la naţionala Italiei. Gianluigi Buffon şi-a anulat retragerea!
Comentarii

Gianluigi Buffon a decis să se retragă de la naţionala Italiei, după ce ”Squadra Azzurra” a ratat prezenţa la Cupa Mondială, fiind eliminată de Suedia la barajul de calificare.

Portarul ”Bătrânei Doamne” va juca în continuare la Juventus, fiind departe de a-şi încheia cariera, în ciuda faptului că are aproape 40 de ani (îi va împlini pe 28 ianuarie 2018). Buffon a părăsit meciul cu Suedia în lacrimi, însă recent a recunoscut că va fi la dispoziţia naţionalei şi în viitor!

”Am luat doar o pauză de la echipa naţională şi nu voi refuza nicio viitoare convocare, dacă o voi primi! Am o anumită vârstă şi simt nevoia să iau o pauză. În cazul în care Italia are nevoie de mine, mă voi întoarce chiar şi la 60 de ani!”, a declarat Buffon.

Pe urmele lui Zoff

Portarul lui Juventus şi-a anunţat revenirea la naţionala Italiei, după ce a fost numit cel mai bun fotbalist al sezonului 2016/2017 în Serie A. Buffon merge pe drumul vestitului portar italian Dino Zoff, care s-a retras de la naţionala ”Squadrei Azurra” la 42 de ani şi jumătate, în acelaşi timp în care a renunţat definitiv şi la echipele de club.

175 de selecţii a strâns Gianluigi Buffon la naţionala Italiei. Portarul în vârstă de 39 de ani a jucat la toate echipele de tineret ale Italiei, debutând pentru echipa mare în anul 1997, într-un meci de calificare pentru Cupa Mondială din 1998, disputat în Rusia. Buffon avea 19 ani şi 9 luni în momentul în care a debutat.

Afla mai multe despre: buffonitalianationalarevenire 

viewscnt
Articole similare