Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Pe ce stadion se va juca derby-ul FCSB - U Craiova, după ce Gigi Becali a anunţat că mută echipa la Giurgiu

Răsturnare de situaţie! Pe ce stadion se va juca derby-ul FCSB - U Craiova, după ce Gigi Becali a anunţat că mută echipa la Giurgiu

FCSB

Comentarii

Răsturnare de situaţie pentru FCSB care, deşi anunţase că se mută la Giurgiu pentru a juca meciurile de pe teren propriu, va mai rămâne pe Arena Naţională pentru un meci. Meciul FCSB - U Craiova se juca pe cel mai mare stadion al ţării, duminică, de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Meciul FCSB - U Craiova se va juca pe Arena Naţională, deşi Gigi Becali anunţase că mută echipă la Giurgiu

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a anunţase înainte de pauza pentru meciurile echipei naţionale că formaţia roş-albastră îşi va muta "casa" la Giurgiu, pentru a juca meciurile de pe teren propriu, după ce stadionul Arena Naţională va intra pe mâna UEFA, forul organizator al EURO 2020. UEFA trebuia să preia stadionul la mijlocul lunii martie, dar se pare că FCSB va mai putea disputa un meci pe arena care a costat peste 200 de milioane de euro, anunţă Antena Sport.

Astfel, FCSB va putea disputa derby-ul cu U Craiova pe Arena Naţională, aşa cum s-a întâmplat şi în trecut. Partida va putea fi urmărită duminică, de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro. Totuşi, după acest meci FCSB va fi nevoită să plece de pe Arena Naţională, iar în play-off nu va juca niciun meci pe stadionul cu care roş-albaştri s-au obişnuit.

FCSB se mută la Giurgiu după meciul cu U Craiova

Lider solitar în Liga 1 cu 63 de puncte, FCSB se va muta la Giurgiu şi îşi va juca meciurile considerate pe teren propriu pe stadionul "Marin Anastasovici". Echipa lui Gigi Becali a mai jucat şi în startul sezonului lângă Dunăre, în campionat şi în preliminariile Europa League, după ce Arena Naţională a avut probleme cu gazonul şi a fost nevoie ca suprafaţa de joc să fie înlocuită.

Afla mai multe despre: fcsbarena nationalau craiovaliga 1fcsb u craiovafcsb arena nationala 

viewscnt
Articole similare