Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război pe piaţa transferurilor! CFR a intrat pe fir pentru puştiul dorit de FCSB. Anunţul lui Mureşan

Război pe piaţa transferurilor! CFR a intrat pe fir pentru puştiul dorit de FCSB. Anunţul lui Mureşangalerie foto

Superliga

Comentarii

Lupta din campionat dintre CFR Cluj şi FCSB se va prelungi cu siguranţă şi în pauza competiţională, cele două rivale având o ţintă comună pe piaţa transferurilor.

Dorit iniţial de FCSB, mijlocaşul Olimpiu Moruţan, de la FC Botoşani, este vizat acum şi de CFR Cluj pentru un transfer.

Ardelenii vor să-şi completeze lotul cu încă un jucător eligibil pentru regula U21 şi văd în internaţionalul de tineret soluţia perfectă.
În vârstă de doar 18 ani, Moruţan a jucat în 15 partide pentru gruparea moldavă în acest sezon, reuşind două goluri şi patru pase decisive.



"Manea este fotbalistul titular prin care noi ne acoperim cu regula U 21. În iarnă dorim să mai aducem un jucător valoros pentru această vârstă.

Avem o listă cu şase jucători din care vom încerca să îl aducem pe cel mai bun. Nu vă pot spune că îl vom aduce pe Moruţan la CFR pentru că ştiţi că eu nu obişnuiesc să fac transferuri prin intermediul presei. Însă, vă pot spune că îl apreciem pe Moruţan, deorece el este un fotbalist de valoare. Vom încerca să ne batem pentru titlu şi vrem să avem un lot cât mai puternic
", a declarat Iuliu Mureşan, conform Fanatik.ro.

 

600 de mii de euro valorează în acest moment Olimpiu Moruţan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: morutanfcsbbecaliiuliu muresancfr cluj 

viewscnt
Articole similare