Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, despre posibilitatea de a deveni preşedinte UEFA: ”Chiar se poate să vii din România şi să reuşeşti la nivel internaţional”

Răzvan Burleanu, despre posibilitatea de a deveni preşedinte UEFA: ”Chiar se poate să vii din România şi să reuşeşti la nivel internaţional”

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu a oferit o primă reacţie cu privire la informaţiile apărute în presa internaţională cu privire la posibilitatea de a prelua conducerea UEFA.

”Mi-aş dori ca acest lucru să inspire generaţia tânără mai ales din România”

Recent, cotidianul britanic The Independent a scris despre posibilitatea ca Răzvan Burleanu să îi fie contracandidat lui Aleksander Ceferin la următoarele alegeri pentru funcţia de preşedinte a UEFA.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a vorbit despre această situaţie şi a precizat că nu caute să ”vâneze” preşedinţia UEFA.

”Nu ştiu cum să vă spun că a apărut această informaţie. Deşi îl citesc frecvent pe Miguel Delaney de la The Independent, nu am niciun contact cu el, dar îl apreciez foarte mult ca jurnalist.

Mă ştiţi, sunt un tip sincer şi voi fi la fel de sincer cu dumneavoastră. În momentul de faţă nu am un plan în ceea ce priveşte acest scenariu care a fost vehiculat în presa internaţională (n.r. că este susţinut pentru funcţia de preşedinte al UEFA).

Mă bucur în acelaşi timp să văd prietenia şi aprecierea foarte multor preşedinţi şi secretari generali din federaţiile europene. Iar acest lucru, pentru mine, contează cel mai mult, mai ales atunci când vorbim de federaţii relevante la nivel european şi internaţional. 

Poate acesta este şi motivul pentru care, de-a lungul timpului, am beneficiat de susţinerea acestor federaţii pentru a ocupa anumite funcţii, diferite poziţii la nivel internaţional. Diferite grupuri de lucru, diferite comisii şi din 2021 inclusiv acest statut de membru în Consiliul FIFA, care e ocupat pentru prima oară în istorie de un român.

Şi pe de altă parte, mă bucur că sunt şi cel mai tânăr membru al Consiliului FIFA. Mi-aş dori ca acest lucru să inspire generaţia tânără mai ales din România. Cu ei până acum într-un dialog deschis. Fiindcă chiar se poate să vii din România şi să reuşeşti la nivel internaţional”, a declarat Burleanu, în cadrul conferinţei de presă.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, primeşte sprijin în calitate de potenţial viitor preşedinte al UEFA, din cauza planurilor lui Aleksander Ceferin, actualul preşedinte, de a rămâne în funcţie până în 2031, mai notează britanicii.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfuefa 

viewscnt
Articole similare