Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, invitat de preşedintele fotbalului asiatic la competiţia continentală din Emiratele Arabe Unite

Răzvan Burleanu, invitat de preşedintele fotbalului asiatic la competiţia continentală din Emiratele Arabe Unite

Fotbal

Comentarii

Preşedintele FRF a onorat invitaţia personală de a asista la partide din Cupa Asiei 2019 şi are în aceste zile mai multe întâlniri cu lideri ai asociaţiilor fotbalistice din Asia.

Confederaţia de Fotbal din Asia organizează în această lună, în Emiratele Arabe Unite, ediţia numărul 17 a competiţiei continentale la nivel de prime reprezentative. În acest context, preşedintele Confederaţiei, şeicul Salman Bin Ibrahim Al-Khalifa, i-a adresat preşedintelui FRF Răzvan Burleanu o invitaţie personală de a asista împreună la partide din fazele superioare ale competiţiei.

După ce  au urmărit din tribunele arenei Rashid Stadium (Dubai) meciul Coreea de Sud – Bahrain contând pentru optimile de finală, cei doi au luat ieri prânzul împreună şi au avut o întâlnire pe temele promovării fotbalului românesc pe piaţa asiatică şi transferului european de bune practici în zonele de bună guvernanţă şi marketing. Conform Federaţiei Române de Fotbal, şeicul Salman Bin Ibrahim Al-Khalifa este aşteptat în acest an în România, în urma invitaţiei pe care i-a adresat-o Federaţia Română de Fotbal.

Afla mai multe despre: razvan burleanufotbalasiaemiratele arabe unite 

viewscnt
Articole similare