Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu a vorbit în presa din Grecia despre amicalul cu FCSB. Ce a remarcat la echipa lui Nicolae Dică

Răzvan Lucescu a vorbit în presa din Grecia despre amicalul cu FCSB. Ce a remarcat la echipa lui Nicolae Dică

Stranieri

Comentarii

PAOK s-a impus cu 2-1 în amicalul cu FCSB şi Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de modul în care s-au prezentat jucătorii săi. Antrenorul lui PAOK a remarcat însă şi agresivitatea pozitivă arătată de jucătorii lui Nicolae Dică.

PAOK a început tare meciul cu FCSB şi tabela arăta deja 2-0 pentru greci după numai 10 minute. În partea a doua, Răzvan Lucescu a rulat lotul şi FCSB a redus din diferenţă. Antrenorul lui PAOK s-a declarat însă mulţumit de joc, mai ales că elevii săi vin după o perioadă încărcată de antrenamente fizice:

”Antrenamentele vor continua la acelaşi nivel şi chiar la o intensitate mai mare. Jucătorii gestionează bine tensiunea şi oboseala. Vrem să dăm mai multe minute tuturor, pentru a pregăti echipa pentru meciul cu FC Basel (n.r. în preliminariile Champions League), deoarece până atunci nu vom avea un meci oficial. De aceea unii jucătorii au evoluat astăzi 70 de minute, iar alţii mai puţin. Mi-au plăcut ritmul şi modul în care au intrat în meci. Mi-a plăcut şi cei pe care i-am trimis ulterior pe teren. Nu mi-au plăcut greşelile pe care le-am făcut, mai ales jucătorii de la mijloc. Vom discuta”, a declarat Răzvan Lucescu pentru gazzetta.gr.

Despre FCSB, Lucescu jr. spune că este o echipă care încearcă să recupereze sus şi pune presiune pe adversar: ”Mi-au plăcut agresitivatea jocului, modul în care Steaua a făcut pressing, dar şi cum au reacţionat jucătorii mei. Încă suntem la început”, a mai spus Răzvan Lucescu.

 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicfcsbamical 

viewscnt
Articole similare