Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu şi-a hotărât viitorul! Cum a motivat fostul selecţioner o decizie extrem de complicată

Răzvan Lucescu şi-a hotărât viitorul! Cum a motivat fostul selecţioner o decizie extrem de complicată
Comentarii

Răzvan Lucescu a decis să continue să o antreneze pe Al Hilal după performanţa extraordinară de a câştiga campionatul în Arabia Saudită.

Lucescu Jr. a explicat ce îl motivează să continue la aceeaşi echipă după ce a cucerit titlul şi Liga Campionilor Asiei.

”Nu contează, eu nu gândesc aşa! Urmează ultimele meciuri din acest sezon al Ligii Campionilor, pe urmă va începe un nou campionat. Champions va fi disputată la fel ca în Europa, cu toate meciurile în Qatar. Mai sunt de jucat ultimele patru meciuri din grupe, apoi optimi, sferturi, semifinale şi finală. Rămân aici şi mă concentrez pe ceea ce urmează pentru club.”, a declarat Răzvan Lucescu pentru GSP.ro.

Fostul selecţioner a comentat şi situaţia lui Mirel Rădoi, despre care a spus că are nevoie şi de noroc pentru a se impune pe banca României.

”Rădoi e tânăr, are informaţii şi pasiune pentru fotbal. Şi e un om ce se impune uşor în vestiar. Eu ştiu ce înseamnă postul de selecţioner şi îmi dau seama că Mirel are nevoie şi de noroc, de un context favorabil.”, a mai spus Răzvan Lucescu, conform aceleiaşi surse.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare