Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, mesaj pentru suporteri: „Sper să avem rezultate pe măsura susţinerii voastre!”

Răzvan Marin, mesaj pentru suporteri: „Sper să avem rezultate pe măsura susţinerii voastre!”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Marin a ţinut să le transmită un mesaj suporterilor români după înfrângerea cu Columbia, scor 2-3.

Răzvan Marin, mesaj pentru suporteri: Sper să avem cât mai multe meciuri cu rezultate pe măsura susţinerii voastre

Mijlocaşul Răzvan Marin a afirmat, într-un mesaj postat în social media, că speră ca naţionala României să aibă meciuri cu rezultate bune, pe măsura susţinerii suporterilor.

"Din păcate, seria noastră de invincibilitate s-a oprit după 12 meciuri. Dar aceasta a fost doar o parte din drumul nostru, destinaţia finală este Euro. O vom lua de la capăt împreună cu voi de la următoarea acţiune şi sper să avem cât mai multe meciuri cu rezultate pe măsura susţinerii voastre.

Ne-am simţit ca acasă pe Metropolitano. Vă mulţumim! Hai, România!", a scris Răzvan Marin pe Facebook.

Naţionala României a fost învinsă de Columbia, scor 3-2, marţi, la Madrid, într-un meci amical la care au asistat peste 15.000 de români.

Ce a remarcat Adi Mutu la Ianis Hagi: ”Este un lucru foarte important”

"Intrarea lui Ianis a fost bună. Am văzut că şi în meciul cu Irlanda de Nord a intrat cu multă ambiţie, cu un vibe pozitiv. Cei care au intrat de pe bancă au adus ceva în plus, lucru care este foarte important. Pe Ianis aş fi vrut să-l văd de la început.

Una e când joci de la început şi alta când intri de pe bancă. Acum Edi ştie ce calcule şi-a făcut, cum vrea să vadă echipa asta pentru EURO.

Felicitări lui Ianis pentru că are o atitudine pozitivă şi că nu l-a afectat foarte mult că a fost rezervă în ambele meciuri. Am remarcat la el atitudinea pozitivă cu care a intrat, asta înseamnă că dă dovadă de profesionalism, ceea ce este important.

La nivelul jocului n-am cum să-mi dau seama dacă nu-l văd de la început. Sunt curios ce-ar fi făcut, cum ar fi jucat când Columbia era la turaţie maximă", a declarat Mutu, conform Fanatik.

 

Afla mai multe despre: razvan marinechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare