Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Raţ, declaraţie sinceră despre fotbalistul "etichetat" ca înlocuitorul său la naţională: "Înainte era mai greu să pui mâna pe clanţă"

Răzvan Raţ, declaraţie sinceră despre fotbalistul "etichetat" ca înlocuitorul său la naţională: "Înainte era mai greu să pui mâna pe clanţă"

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Raţ (42 de ani), fostul fotbalist de la Rapid, Şahtior sau West Ham, a fost întrebat despre fotbalistul care a primit eticheta de înlocuitor al său la echipa naţională. De la retragerea sa, postul de fundaş stânga este unul cu probleme la prima reprezentativă a României.

Este vorba despre Andrei Borza (18 ani), fundaşul stânga crescut de Gică Hagi la Farul şi vândut la Rapid, fosta echipă a lui Răzvan Raţ. Fostul elev al lui Mircea Lucescu a remarcat calităţile lui Borza, dar nu s-a ferit de cuvinte când a venit vorba despre prezenţa sa la echipa naţională.

Andrei Borza, următorul fundaş stânga al naţionalei României? Răzvan Raţ: "Are calităţi bune"

Raţ este de părere că, în ultimii ani, se ajunge foarte uşor la echipa naţională, dar nu există o constanţă în ceea ce priveşte prezenţele sub tricolor pentru că evoluţiile jucătorilor sunt oscilante. În plus, el a subliniat faptul că în trecut se ajungea mai greu să joci sub tricolor.

"Teoretic, da, putea să ajungă la naţională. Are calităţi bune, dar iată că nu asta este tot. Îţi trebuie multe alte lucruri ca să fii acolo. De-a lungul timpului, au fost jucători, nu neapărat pe postul meu, care au reuşit să ajungă la naţională, dar au dispărut repede. Sincer, acum poţi fi convocat mult mai uşor decât în trecut. Poţi să joci câteva meciuri bune, 5, 7, 10, şi deja eşti pretendent la lot. Înainte, era mai greu să pui mâna pe clanţă", a declarat Răzvan Raţ, conform sport.ro.

Andrei Borza a jucat 34 de meciuri (2727 de minute) în toate competiţiile sezonului la Rapid şi Farul, timp în care a pasat decisiv o dată.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Borza în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: razvan ratandrei borzaechipa nationalafundas stanga 

viewscnt
Articole similare