Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Astrei după ce au apărut informaţii că CS U Craiova îl vrea pe Alex Ioniţă

Reacţia Astrei după ce au apărut informaţii că CS U Craiova îl vrea pe Alex Ioniţă

Superliga

Comentarii

Dani Coman spune că Astra n-a primit până acum nicio ofertă pentru Alex Ioniţă. Mijlocaşul de 22 de ani ar fi dorit de Kayserispor, CS U Craiova şi CFR Cluj. Pe de altă parte, Astra încearcă să-i prelungească actuala înţelegere, care expriă în vara lui 2018.

În ultimii doi ani, Astra a pierdut o echipă întreagă. Cei mai valoroşi fotbalişti au fost vânduţi, iar în locul lor au fost transferaţi jucători liber de contract. În ciuda acestor mişcari, Astra are şanse mari să prindă un loc de play-off. Însă în iarnă ar putea rămâne din nou fără un jucător valoros.

Alex Ioniţă se află în ultimul an de contract şi se află pe lista lui Kayserispor, CFR Cluj şi CS U Craiova. Oltenii ar fi dispuşi să ofere doi jucători la schimb - pe Măzărache şi pe Bărbuţ - plus 200.000 de euro. Însă Dani Coman spune că n-a primit până acum nicio ofertă: ”Deocamdată, Ioniţă nu are nicio ofertă concretă. Pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă. Am văzut şi eu prin media că se tot discuta despre CFR Cluj, Craiova, dar pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă”, a declarat Dani Coman la microfonul Telekom Sport.

Alex Ioniţă a intrat în ultimul an de contract şi Astra face acum eforturi să-l convingă să semneze prelungirea. În caz contrar, ar putea pleca liber în vara viitoare: ”Suntem tentaţi să-i prelungim contractul, zilele astea îi vom face o ofertă de prelungire”.

Afla mai multe despre: dani comanastraliga 1alex ionita 

viewscnt
Articole similare