Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Ange Postecoglu după ce Radu Drăguşin a fost integralist în premieră la Tottenham. Aspectul pe care l-a remarcat

Reacţia lui Ange Postecoglu după ce Radu Drăguşin a fost integralist în premieră la Tottenham. Aspectul pe care l-a remarcat

Stranieri

Comentarii

Fundaşul român Radu Drăguşin (22 de ani) a bifat primul meci ca titular şi integralist în tricoul celor de la Tottenham.

Cum l-a caracterizat Postecoglu pe Drăguşin după debutul ca integralist

Tottenham a fost surclasată pe terenul celor de la Fulham, scor 0-3, în etapa a 29-a din Premier League.

Radu Drăguşin a fost integralist în centrul defensivei lui Spurs şi a primit a doua cea mai mare notă dintre fundaşii lui Ange Postecoglu.

Întrebat despre evoluţia lui Radu Drăguşin, aflat la primul meci ca titular şi integralist de când a ajuns la Londra, antrenorul lui Tottenham a explicat:

"Nu e vorba de individualităţi, ci de colectiv, nu cred că cineva din vestiar e mulţumit de cum au decurs lucrurile în seara asta, cu siguranţă nu eu", a declarat Postacoglu, după meci.

Referitor la jocul celor de la Tottenham, Ange Postecoglu a oferit următoarele detalii:

"Jocul nu a fost grozav. Prima repriză a fost în regulă, am crezut că am avut destul de mult din joc, destul de dezamăgit de unele dintre lucrurile noastre din prima treime, de controlul nostru general al jocului, dar odată ce au marcat al doilea gol, am părut să ne pierdem calea, şi am fost dezamăgit şi de acest aspect.

Din punctul nostru de vedere, ceea ce ştim este că atunci când ne aducem intensitatea şi ritmul nostru, indiferent împotriva cui jucăm, şi nu vei câştiga tot timpul, suntem încă foarte competitivi şi cred că nu am avut asta în repriza a doua", a completat antrenorul celor de la Tottenham.

În urma acestui rezultat, Tottenham ocupă locul 5 în Premier League, 53 de puncte, în timp ce Fulham este a 12-a, cu 38 de puncte.

Afla mai multe despre: radu dragusinange postecoglutottenhampremier leaguestranieri 

viewscnt
Articole similare