Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Băluţă când a fost întrebat dacă valorează 10 milioane de euro. Plus: unde şi-ar dori să se transfere

Reacţia lui Băluţă când a fost întrebat dacă valorează 10 milioane de euro. Plus: unde şi-ar dori să se transfere

Superliga

Comentarii

Alexandru Băluţă a încheiat un an 2017 excelent cu un gol marcat în victoria cu CFR Cluj, însă rămâne modest şi spune că nu valorează încă 10 milioane de euro, atât cât şi-ar dori şefii Craiovei să obţină în schimbul său.

Totuşi, mijlocaşul recunoaşte că îşi doreşte să prindă un transfer la o echipă tare din străinătate şi spune că visul său este să joace în Serie A sau în La Liga.

"Haideţi să nu exagerăm, e o sumă prea mare (n.r. 10 milioane de euro). Am opt goluri şi patru pase decisive, dar mai am multe de arătat. Sunt sigur că îi voi surprinde pe toţi în continuare şi nu va avea nimeni ce să-mi reproşeze.

Am şi eu patru ani de când sunt la Craiova, am muncit foarte mult şi îmi doresc să plec la un moment dat pentru că voi împlini 25 de ani la anul. Mă gândesc la un campionat puternic pentru că acolo o să văd ce pot cu adevărat.

În momentul ăsta mi-ar plăcea să joc în Italia, dar şi în Spania. Dar va fi foarte greu când voi ajunge acolo. Sunt conştient de asta. Va fi mult de muncit, un nou început. Şi doar atunci când voi ajunge acolo voi vedea ce pot cu adevărat"
, a declarat Băluţă.

Afla mai multe despre: balutacraiovatransfer 

viewscnt
Articole similare