Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Edi Iordănescu, după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua: ”Cine face asta e renegat din familia noastră”

Reacţia lui Edi Iordănescu, după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua: ”Cine face asta e renegat din familia noastră”

FCSB

Comentarii

Edward Iordănescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care lămureşte scandalul iscat după meciul dintre Astra şi FCSB, când a fost acuzat că a înjurat echipa roş-albastră.

La câteva minute după finalul partidei de la Giurgiu, fotbaliştii Astrei au început sărbătoarea în vestiar. Imaginile au fost postate pe Instagram de Radunovici, fundaşul stânga al Astrei, iar atunci când a apărut Edward Iordănescu jucătorii l-au întâmpinat pe tehnician cu scandarea: "Edi, vino-ncoa, să-i dăm ... lu' Steaua!".

Edward Iordănescu a ţinut să clarifice situaţia printr-un mesaj pe contul său de Facebook:

<<Nu e Steaua>> NU reprezintă o trivialitate! În drum spre vestiar ştiam la ce să ma aştept, am anticipat momentele şi am fost pregătit pentru asta! În general nu înjur, cu atât mai mult în public, ceva la care ţin şi cu 20 de telefoane în jur care filmau! Nu mă credeţi naiv! Dacă cineva din familia mea înjură Steaua, devine renegat imediat! De Steaua nu mă voi dezice niciodată, chiar dacă e foarte posibil să nu antrenez niciodată acolo! La fel şi de jucătorii pe care îi antrenez. Mereu aproape de ei”, a scris Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescusteauafcsbastra,  

viewscnt
Articole similare