Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gică Hagi după ce hoţii i-au spart casa

Reacţia lui Gică Hagi după ce hoţii i-au spart casa

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a răspuns destul de relaxat în momentul în care a fost întrebat despre faptul că hoţii i-au jefuit casa de lângă Bucureşti. Locuinţa lui Gică Hagi şi cea a ambasadorului Pakistanului au fost sparte la finalul lui 2017.

Zilele trecute, angajaţii lui Gică Hagi au descoperit că locuinţa pe care ”Regele” o are în Pipera a fost spartă. În aceeaşi situaţie se află şi casa ambasadorului Pakistanului. Culmea este că ambele locuinţe aveau paza asigurată. În cazul lui Hagi, era vorba despre o firmă de securitate, în timp ce vila diplomatului din Pakistan era supravegheată de jandarmi.

Cele două case au fost sparte între Crăciun şi Revelion, însă plângerile au venit abia zilele trecute: “Datorită faptului că sesizarile au venit mult mai târziu faţă de momentul spargerilor, nu putem stabili efectiv zilele când au fost efectuate aceste spargeri. Urmează să stabilim dacă autorii au fost aceeaşi pentru ambele locuinţe”, a declarat Ciprian Romascanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Hagi a reacţionat amuzat la ştirea că locuinţa i-a fost spartă: ”Ce să zic? A venit şi rândul meu. Bine că n-am avut trofeele acolo”, a declarat Hagi la revenirea în ţară.

Afla mai multe despre: gica hagilocuintapipera 

viewscnt
Articole similare