Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali după ce a aflat că ”Dodel” Tănase a fost prins drogat la volan

Reacţia lui Gigi Becali după ce a aflat că ”Dodel” Tănase a fost prins drogat la volan

Fotbal

Comentarii

Dacă pe celebrul influencer Dorian Popa ”l-a trimis” la închisoare, după ce a fost depistat la volan după ce fumase ”iarbă”, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a fost mai domol în ceea ce priveşte gafa fostului său jucător, Cristi Tănase.

Reamintim că fostul internaţional român Cristian Tănase a fost depistat drogat în trafic, miercuri seară, după ce a fost oprit pentru un control de rutină la marginea oraşului Piteşti, spre comuna Bradu.

Cum poliţiştilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât şi modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, fireşte, testarea cu aparatul drugtest.

Acesta a ieşit pozitiv la o substanţă stupefiantă, aşa că poliţiştii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat”, susţin sursele din cadrul poliţiei, conform stirileprotv.ro.

  • Cristi Tănase a fost dus la audieri şi a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor interzis.

Gigi Becali, despre Cristi Tănase: ”Fiecare răspunde pentru faptele sale”

Gigi Becali este cunoscut pentru modul vehement în care îşi expune punctul de vedere când vine vorba despre droguri. Aşa s-a întâmplat şi în cazul influencerului Dorian Popa, depistat în trafic după ce consumase ”iarbă”.

Patronul celor de la FCSB a ”tunat” având convingerea că astfel de persoane merită direct închisoare, după aceste fapte de teribilism care pot lua vieţi.

De data aceasta, chestionat pe marginea întâmplării ce-l are drept subiect principal pe Cristi Tănase, Gigi Becali a fost mai moderat în declaraţii şi a părut chiar deranjat de faptul că a fost întrebat despre cele întâmplate.

Nu ştiu ceea ce i s-a întâmplat lui Cristi Tănase şi nu e treaba mea să mă apuc eu să vorbesc acum despre toţi din România asta.

Dacă a fost prins la volan aşa cum spuneţi, atunci e doar treaba lui. Fiecare răspunde pentru faptele sale. Tănase nu mai are nicio treabă cu FCSB, iar eu nu am de ce să mai comentez despre el. Să fie sănătos. Este major şi răspunde pentru faptele sale, dacă e aşa cum spuneţi”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Sursa citată anunţă, după primele informaţii, substanţa care l-a băgat în bucluc pe Cristi Tănase ar fi cocaina.

Afla mai multe despre: cristi tanasegigi becalidrogat la volan 

viewscnt
Articole similare