Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Helmuth Duckadam după ce CFR a fost eliminată din Champions League! ”Ajungem să luăm jucători de la echipe retrogradate, ca să câştige campionatul!”

Reacţia lui Helmuth Duckadam după ce CFR a fost eliminată din Champions League! ”Ajungem să luăm jucători de la echipe retrogradate, ca să câştige campionatul!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învisă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-1), de Young Boys Berna, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. După 1-1 în tur, campioana României părăseşte competiţie regină a fotbalului european şi va evolua în play-off-ul Ligii Europa, cu Steaua Roşie Belgrad.

În Elveţia, Păun a fost eliminat, în minutul 63, după două cartonaşe galbene, primul primit pentru că a bruscat un adversar după fluierul arbitrului şi al doilea pentru că a şutat într-un balon după fluierul arbitrului.

Au marcat: Siebatcheu '23, '42, Ngamaleu '25 / Omrani '4. Meciurile din play-off-ul Ligii Europa vor avea loc la 19 august, la Belgrad, şi la 26 august, la Cluj-Napoca. Young Boys Berna va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ferencvaros.

Invitat la un eveniment la care a participat şi CSM Bucureşti, eroul de la Sevilla a vorbit despre Cristina Neague şi despre eliminarea CFR-ului din preliminariile UEFA Champions League. 

”Sper ca Neague să mai aibă mulţi ani un cuvânt de spus în handbal. Este nevoie de parteneriate. Din păcate, prea puţine companii se implică în sport. Pentru că bugetul ministerului şi al cluburilor este foarte mic. Liga 1 mai supravieţuieşte, deoarece au acele drepturi destul de bune, chiar foarte bune din drepturile TV. În rest, sportul este la pământ. Când am fost copil, am apărat în echipa şcolii poarta de handbal, numai că o făceam ca la fotbal. Mă aruncam pe bitum pe jos. Plonjam, nu ştiam să stau în picioare.

”Ajungem să luăm jucători de la echipe retrogradate, să câştige campionatul!” 

Din păcate, am văzut un CFR foarte bun în primele 20 de minute, dar la acest nivel nu este suficient. Se pare că nu suntem încă la nivelul pe care credem noi că îl avem sau ni-l dorim. Young Boys, o echipă prea bună din toate punctele de vedere, nu are rost să spun că scorul putea să fie mai mare sau mai mic, dar în cele două jocuri Young Boys a fost o echipă care merita să meargă în play-off-ul Champions League fără probleme.

Suntem deja jos şi se pare că în următorii ani vom fi şi mai jos, deoarece când avem 1-2 jucători îi vindem, unii pe bani mulţi, alţii pe bani foarte puţini, din păcate calitatea campionatului scade. Ajungem să luăm jucători de la echipe retrogradate, să câştige campionatul. Valoarea fotbaliştilor şi a fotbalului a scăzut mult.

Cred că e o jignire adusă jucătorilor care au participat la Olimpiadă. Pentru că toţi jucătorii nu au fost aduşi din divizia C. Nu doar patronii de la noi. Nici alte cluburi nu au lăsat jucătorii pentru că era o perioadă de cupe europene. Toată lumea îşi punea speranţa să se califice pentru a câştiga bani şi a aduce în bugetul clubului, dar nu a fost să fie.

Dacă în momentele bune FRF şi cei care conduc se laudă cu performanţele echipei naţionale, echipelor de tineret, cred că ar trbui să iasă la un moment dat şi să îşi asume şi eşecurile. La laude suntem primiii, la eşecuri nu mai ieşim din casă o lună, două”, a spus Helmuth Duckadam. 

Afla mai multe despre: cfr-helmut duckadam-neagu 

viewscnt
Articole similare