Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Larie cănd a aflat că FCSB vrea să aducă un internaţional român pe postul lui! "E foarte bun, oricine l-ar dori!"

Reacţia lui Larie cănd a aflat că FCSB vrea să aducă un internaţional român pe postul lui! "E foarte bun, oricine l-ar dori!"

Superliga

Comentarii

FCSB încearcă să-şi întărească şi defensiva în această iarnă, iar patronul echipei a anunţat că vrea să-l aducă pe internaţionalul român Valerică Găman.

În vârstă de 28 de ani, fundaşul cu 14 meciuri în naţionala României este pe punctul de a se despărţi de Karabukspor, iar FCSB încearcă să profite de situaţia sa pentru a-l aduce.

Gigi Becali l-a însărcinat pe Mihai Stoica să se intereseze de situaţia lui Găman, pentru a încerca transferul acestuia.

Venirea lui Găman i-ar îngreuna şi mai mult situaţia lui Ionuţ Larie, ajuns oricum rezervă la FCSB, după ce Dică a preferat să mizeze în meciurile importante pe cuplul Planic-Bălaşa. Totuşi, Larie spune că nu se teme de concurenţă, iar Găman ar fi primit cu braţele deschise la FCSB.

"Cred că Valerică e un jucător foarte bun şi orice echipă l-ar dori. Dacă se va realiza acest transfer, cred că toată lumea va fi bucuroasă. Concurenţă e la orice echipă, dar de asta suntem sportivi", a declarat Larie într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: lariefcsbgamantransfer 

viewscnt
Articole similare