Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reactia lui Laurenţiu Reghecampf după scadalul în plină stradă cu Anamaria Prodan. Ce a spus antrenorul lui Neftci Baku

Reactia lui Laurenţiu Reghecampf după scadalul în plină stradă cu Anamaria Prodan. Ce a spus antrenorul lui Neftci Baku

Diverse

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a reacţionat după scandalul provocat în plină stradă cu fosta sa soţie, Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf şi impresara Anamaria Prodan au provocat un scandal monstru, vineri, în plină stradă.

Fostul antrenor al Universităţii Craiova a mers la reşedinţa din Snagov pentru a-şi vedea fiul, pe Laurenţiu Reghecampf Jr.

Acolo însă, surpriză! Era aşteptat de Anamaria Prodan. Nu a fost lăsat să intre, iar cei doi şi-au împărţit pumni şi picioare ca în filmele de acţiune de la Hollywood.

Pe urmă, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au prezentat la Poliţia Snagov, acuzându-se reciproc de agresiune, iar poliţiştii au luat măsuri.

La o zi distanţă, Reghecampf a fost contactat pentru a comenta incidentul, dar s-a limitat să vorbească doar despre consecinţele care se pot răsfrânge asupra fiului săi.

”Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanţa.

El constituie o prioritate pentru mine şi înţeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuţiile dintre mine şi mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei şi nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea şi faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu.

Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei poveşti. Şi nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinţi”, a declarat Reghecampf, pentru Gândul.

În urma scandalului, Poliţia Snagov a emis un comunicat în care a clarificat conflictul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Pe numele celor doi au fost deschise două dosare penale. 

Afla mai multe despre: reghecampfprodan 

viewscnt
Articole similare