Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Marius Şumudică după o nouă victorie în campionatul Turciei

Reacţia lui Marius Şumudică după o nouă victorie în campionatul Turciei

Stranieri

Comentarii

Kayserispor a reuşit o nouă victorie în Turcia, 2-0 pe terenul lui Akhisar Belediye şi ţine aproape de primele locuri din campionat. Marius Şumudică spune că este meritul jucătorilor, care au reuşit să-şi domine în totalitate adversarii.

Marius Şumudică are în continuare un parcurs foarte bun în campionatul Turciei. Antrenorul român a reuşit să iasă învingător şi din deplasarea de la Akhisar Belediye. Kayserispor a câştigat prin golurile înscrise de Bulut, în minutele 20 şi 75. La final, Şumudică şi-a felicitat jucătorii şi spune că victoria este cât se poate de meritată.

”Scopul nostru era să luăm 3 puncte. A fost un meci bun. Cred că merităm 3 puncte. Astăzi, ne-am dominat adversarul din minutul 1 până în minutul 90. Adversarii n-au avut nicio şansă la poartă. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru victorie. Am început meciul în 4-2-3-1, am schimbat apoi şi am revenit la 4-5-1. Am fost mai buni şi am câştigat. Scopul meu este să terminăm în primele 8 echipe. Mereu există presiune”, a declarat Marius Şumudică, potrivit kayseriolay.com.

Afla mai multe despre: marius sumudicakayserisporturciaakhisar belediye 

viewscnt
Articole similare