Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mircea Lucescu după egalul cu Vorskla Poltava: ”Am făcut multe greşeli...”

Reacţia lui Mircea Lucescu după egalul cu Vorskla Poltava: ”Am făcut multe greşeli...”
Comentarii

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a remizat duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Vorskla Poltava, într-un meci din etapa a 9-a a campionatului Ucrainei.

Reacţia lui Mircea Lucescu după egalul cu Vorskla Poltava: ”Am făcut multe greşeli...”

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a remizat duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Vorskla Poltava, într-un meci din etapa a 9-a a campionatului Ucrainei. Presa din Ucraina speculează că antrenorul Mircea Lucescu s-ar putea despărţi de Dinamo Kiev.

Lucescu a dat vina pe greşelile individuale ale jucătorilor săi din partida cu Vorskla Poltava. 

”Am pierdut două puncte. Adversarul s-a arătat a fi o echipă extrem de motivată. Asta nu a reuşit să o demonstreze Vorskla în ultimele două meciuri. Ceea ce o dovedeşte încă o dată este ceea ce le spun în mod constant jucătorilor mei: toţi adversarii evoluează cu noi într-un mod special şi aproape întotdeauna în meciul împotriva noastră practică cel mai puternic joc. Trebuie să fim pregătiţi pentru asta.

A fost un joc dur. Din punct de vedere fizic, am arătat bine astăzi. Dar în ceea ce priveşte concentrarea, totul a fost exact la fel ca în meciurile anterioare. Un număr mare de greşeli, în special în linia de mijloc. Am făcut multe greşeli şi am ratat multe goluri. Acestea sunt lucruri mici, dar ele alcătuiesc jocul, rezultatul. Ca în meciurile precedente, totul a fost din nou decis prin greşeli individuale.

Este important cât de repede putem ieşi din această stare. Jucătorii sunt dominaţi de rezultat, iar asta nu face decât să mărească rigiditatea. Acest lucru duce la o lipsă de curaj în momentele cruciale în care trebuie să-ţi asumi riscuri - frica de a-ţi asuma riscuri şi de a face greşeli iese în prim-plan. Se simte şi absenţa jucătorilor cheie - Bushchan, Zabarny şi cu atât mai mult, Shaparenko.

În această situaţie, responsabilitatea specială revine celor mai experimentaţi jucători - Tsygankov, Sidorchuk şi Buyalsky. Acest lucru le creează dificultăţi. Greşelile de arbitru duc şi la nervozitate. Astăzi au fost momente care puteau fi interpretate mai clar. În favoarea noastră. Aceste momente afectează jucătorii şi din punct de vedere pur psihologic. Jocul nostru suferă de asta. De aici aceste erori şi nervozitate”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Dinamo Kiev este pe locul 8 în clasament, cu 10 puncte, iar presa ucraineană anunţă o posibilă despărţire între antrenorul în vârstă de 77 de ani şi Dinamo Kiev chiar din următoarele zile.

Afla mai multe despre: dinamo kievmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare