Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Olimpiu Moruţan după golul spectaculos din FCSB - Poli Iaşi 3-1. Ce a spus despre plecarea lui Man şi oferta sa din Golf

Reacţia lui Olimpiu Moruţan după golul spectaculos din FCSB - Poli Iaşi 3-1. Ce a spus despre plecarea lui Man şi oferta sa din Golf

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan (21 de ani), fotbalistul FCSB-ului, a marcat un gol spectaculos în partida FCSB - Poli 3-1 şi a venit la flash-interviul de după meci pentru a vorbi la Telekom Sport.

Moruţan a spus că e foarte fericit pentru golul său, mai ales că vine după o accidentare, a vorbit despre transferul lui Man la Parma, dar şi despre partida cu Dinamo. Deby-ul va fi miercuri, 3 februarie, în direct la Telekom Sport.

Moruţan a vorbit şi despre oferta pe care a avut-o Gigi Becali pentru transferul său în zona Golfului: "Sunt foarte fericit că am revenit pe teren după această accidentare de zece zile. Am început anul mai prost, dar sper să îl terminăm foarte bine şi să câştigăm campionatul. Eu mi-am făcut treaba, mi-am scos un adversar din joc, am vrut să dau la poartă şi mă bucur că mi-a intrat şi mie un şut sănătos. (n.r. - despre Man) Ne pare rău că a plecat de lângă noi, era un jucător foarte bun, ne ajuta foarte mult, dar îi doresc multă baftă acolo şi am încredere în el că o să facă şi acolo diferenţa, cum a făcut-o şi aici.

Am văzut şi eu oferta, dar nu eram foarte fericit dacă se făcea transferul, să merg acolo. Mă bucur că am rămas aici şi sper să câştigăm campionatul şi să prind un transfer mai bun. 34,36

Ne dorim să câştigăm, este derby de România. FIecare meci este foarte diferit cu Dinamo, dar noi o să avem o echipă foarte bună şi o să facem diferenţa şi in meciul de campionat cu Dinamo", a spus Olimpiu Moruţan, la Telekom Sport.

FCSB - Poli Iaşi 3-1, în  Liga 1

FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

Au marcat Tănase ’26, Moruţan ’67 şi Oct. Popescu ‘89 pentru FCSB, respectiv Popadiuc ’51 pentru Poli Iaşi.

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Şut (Moruţan ’46), Oaidă (Simion ’59) – Oct. Popescu, Fl. Tănase (Buziuc ’90), Coman. Antrenor: Anton Petrea.

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Frăsinescu (Vega ’74), Baxevanos, Buşu – Moisa (Flores ’13), R. Popa (Mihalache ’68), Passaglia – Rodny Lopes (Vanzo ’68), Duranovic, Mensah (Popadiuc ’46).

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsb 

viewscnt
Articole similare