Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Su-Wei Hsieh după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la Wimbledon

Reacţia lui Su-Wei Hsieh după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la Wimbledon

Tenis

Comentarii

Jucătoarea taiwaneză Su-Wei Hsieh, numărul 48 mondial, a produs şocul turul III al turneului de la Wimbledon, eliminând-o sâmbătă pe Simona Halep, scor 3-6, 6-4, 7-5. Liderul mondial a condus cu 5-2 în decisiv şi a avut o minge de meci la 5-4 pe serviciul adversarei.

"Mi-am impus să lupt în setul decisiv, mai ales la 5-2. Halep joacă uimitor, loveşte tot timpul aproape de linie, m-a făcut să alerg foarte mult. Am încercat să mă concentrez pe jocul meu. Spectatorii mi-au transmis foarte multă energie, le mulţumesc enorm. Anul acesta am încercat să mă bucur mai mult de turneul de la Wimbledon şi iată ce mi-a adus această relaxare. Am încercat să fiu eu însumi pe teren şi să savurez acest moment", a spus Su-Wei Hsieh, la finalul partidei.

În faza următoare, Hsieh va evolua cu învingătoarea din meciul Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 33 WTA - Elise Mertens (Belgia), locul 15 WTA şi cap de serie numărul 15.

Calificarea în turul al treilea este recompensată la Wimbledon cu un premiu de 100.000 de lire sterline (113.000 de euro) şi cu 130 de puncte WTA.

Simona Halep a jucat anul trecut în sferturile de finală ale turneului de la Wilmbledon, fază în care a fost eliminată de britanica Johanna Konta, scor 6-7 (2), 7-6 (5), 6-4.

În ciuda înfrângerii de sâmbătă, jucătoarea română se va menţine pe locul I WTA şi după Wimbledon.

Afla mai multe despre: hsiehhalepeliminare 

viewscnt
Articole similare