Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Şumudică după ce a făcut 1-1 cu Beşiktaş, în 10 oameni! Ce a declarat preşedintele lui Kayserispor

Reacţia lui Şumudică după ce a făcut 1-1 cu Beşiktaş, în 10 oameni! Ce a declarat preşedintele lui Kayserispor

Stranieri

Comentarii

Kayserispor a reuşit să scoată un egal cu Beşiktaş, scor 1-1, deşi a jucat în inferiortate numerică încă din minutul 47, când Tiago Lopes a văzut al doilea galben, Marius Şumudică spune că este un rezultat excelent pentru el.

Kayserispor a făcut un meci mare şi cu Beşiktaş, campioana Turciei. Echipa lui Şumudică a reuşit să deschisă scorul în minutul 31, prin Bulut, care însă a şi provocat lovitura de la 11 metri din care Beşiktaş a egalat. În repriza a doua, situaţia s-a complicat pentru Kayserispor, după ce Lopes a fost eliminat în minutul 46.

Chiar şi aşa, Şumudică s-a declarat foarte fericit că a reuşit să scoată un egal împotriva unei echipe care este calificată în optimile Ligii campionilor: ”Beşiktaş n-a avut nicio şansă contra noastră. În primul rând, vreau să-mi felicit jucătorii. Jucătorii mei sunt nişte eroi, toţi. Au dat totul astăzi. Am întâlnit o echipă care a făcut 14 puncte în grupele Champions League. Înainte de ultimul meci din Ligă, au lăsat 8 jucători la Istanbul, pentru a fi odihniţi pentru meciul cu noi. Sunt foarte fericit acum. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Am luptat foarte bine în 10 oameni”, a declarat Şumudică, potrivit .fotomac.com.tr.

Şumudică l-a ridicat în slăvi şi pe Umut Bulut, golgheterul echipei şi unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lot: ”Nimeni nu credea că Umut Bulut va marca atât de multe goluri. Sunt foarte fericit pentru el. A ajuns la 7 goluri. Allah mi-a dat ocazia să lucrez cu un jucător atât de mare”.

Pe de altă parte, Erol Bedir - preşedintele lui Kayserispor - se plânge că echipa sa a fost dezavantajată: ”Cei mai puternici adversari ai noştri sunt arbitrii”.

Afla mai multe despre: marius sumudicabesiktaskayerispor 

viewscnt
Articole similare