Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia oficialilor din NBA după ce au vizitat România pe durata Eurobasket 2017

Reacţia oficialilor din NBA după ce au vizitat România pe durata Eurobasket 2017

Baschet

Comentarii

Ghiţă Mureşan spune că organizarea evenimentului de la Cluj i-a impresionat pe cei sosiţi de peste Ocean şi nu au fost puţini. Antrenori din NBA, scouteri, manageri ai echipelor din liga nord-americană sau oficiali NBA, dar şi ai FIBA s-au declarat încântaţi.

”Au fost reprezentanţi cam de la fiecare echipă din NBA, foşti mari jucători, manageri, scouteri, oficiali NBA. Au fost foarte impresionaţi, şi de oraş, pe care l-au vizitat de fiecare dată când aveau liber, dar şi de organizare şi de condiţiile găsite, inclusiv hoteluri.

Au spus că e un oraş în care poţi veni oricând cu familia, ca să schimbi aerul din SUA. Sigur că am fost mândru. Au lăudat mult sala şi organizarea. Sala este o bijuterie şi va rămâne pentru generaţii întregi de sportivi, iar asta e extraordinar. Pentru mine a fost minunat să şi revăd atâţia oameni de valoare din baschetul românesc, o reală plăcere” - a spus Ghiţă Mureşan pentru news.ro

Ghiţă Mureşan (46 ani) a evoluat pentru două echipe în NBA: Washington Bullets (1993-1997) şi New Jersey Nets (1999-2000). A avut medii de 9,8 puncte, 6,4 recuperări şi 1,5 capace per meci. 

Afla mai multe despre: eurobasketnbabaschetghita muresan 

viewscnt
Articole similare