Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură din partea fanilor FCSB faţă de cei care l-au huiduit pe Alibec: ”Nişte sămânţari!”

Reacţie dură din partea fanilor FCSB faţă de cei care l-au huiduit pe Alibec: ”Nişte sămânţari!”
Comentarii

Suporterii adunaţi în Peluza Roş-Albastră se dezic de fanii care l-au fluierat pe Denis Alibec în momentul schimbării. Atacantul de 26 de ani a fost înlocuit de Gnohere în meciul cu Beer Sheva, scor 1-1 şi a fost huiduit în momentul în care a părăsit terenul.

Denis Alibec a avut o seară neagră cu Beer Sheva, scor 1-1. Atacantul FCSB-ului a avut o evoluţie foarte slabă şi a fost schimbat cu Gnohere în minutul 70. În momentul în care a părăsit terenul, mai mulţi suporteri l-au fluierat şi l-au huiduit. Fanii din Peluza Roş-Albastră se dezic de comportomanetul acestora şi îi critică în termeni duri. De altfel, după ce şi-a mai potolit lacrimile, Alibec a fost chemat la salut de cei din Peluza Roş-Albastră.



”SA FACEM DISTINCTIA INTRE SUPORTERI SI SPECTATORI!

Cei care vin la meciuri si isi injura proprii jucatori, propriile legende nu se pot numi suporteri! Aseara am asistat la un nou episod de refulare precoce a spectatorului samantar de la tribuna. Sunt acelasi tip de oameni care i-au cerut demisia lui Ilie Dumitrescu, care l-au fluierat pe Radoi, care au aruncat cu obiecte in Hagi. Sa huidui un jucator pentru ca trece printr-o pasa proasta si sa nu-l incurajezi, sa nu-l sustii, asta inseamna sa fii un spectator de joasa speta!

Dragi samantari, mai bine stati acasa!

Capul sus Denis! Suntem siguri ca vei reveni la forma care te-a consacrat!”,
este comunicatul postat pe Facebook de Peluza Roş-Albastră.

Afla mai multe despre: fcsbbeer shevaeuropa leaguedenis alibec 

viewscnt
Articole similare