Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţii din tabăra Craiovei, după ce oltenii au ajuns în finala Cupei României! "Aş vrea să îi dedic această calificare lui Ion Oblemenco!"

Reacţii din tabăra Craiovei, după ce oltenii au ajuns în finala Cupei României! "Aş vrea să îi dedic această calificare lui Ion Oblemenco!"
Comentarii

Universitatea Craiova a remizat pe terenul celor de la Viitorul Targu Jiu, scor 2-2, dar s-a calificat în finala Cupei României, graţiei rezultatului din tur.

Oltenii s-au calificat cu 5-2 la general. Ultimul act va avea loc la 22 mai, la Ploieşti, când, probabil, va fi primul meci cu spectatori după ce fanii nu au mai avut acces pe arene în România, din martie 2020, din cauza pandemiei de coronavirus. 

La sfârşitul meciului Mihai Capaţână a fost bucuros pentru reuşită si a spus că îi dedică victoria legendarului jucător din Bănie, Ion Oblemenco. 

"Ne bucurăm în primul rând că ne-am calificat, asta era cel mai important lucru, pentru că toată lumea îşi doreşte ca noi să câştigăm Cupa, acesta e unul dintre obiectivele care ne-a mai rămas, Cupa şi locul 3.

Sperăm ca în acest final de sezon să ne revanşăm faţă de suporteri şi faţă de toată lumea, prin evoluţiile noastre şi prin câştigarea Cupei. Aş vrea să îi dedic această calificare lui Ion Oblemenco", a spus jucătorul de la Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: mihai căpăţână 

viewscnt
Articole similare