Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real - Atletico. Derby fără miză deosebită la Madrid

Real - Atletico. Derby fără miză deosebită la Madrid

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Real Madrid - Atletico Spania 08.04.2018. Derby-ul oraşului Madrid are o miză mică de această dată, titlul fiind acontat de Barcelona. Ce rămâne de pariat?

Ponturi pariuri Real Madrid - Atletico Spania 08.04.2018

În primul 11 al lui Real ar putea apărea surprize. Cristiano Ronaldo este posibil să nu joace contra lui Atletico. După ce a avut o evoluţie fabuloasă cu Juventus, marcând două goluri la Torino, Zidane ar putea să-l odihnească, oricum Barcelona este 99% campioana Spaniei. Real Madrid este acum pe poziţia a treia a clasamentului, la 4 puncte de Atletico şi la 13 de Barcelona. Cu 8 etape înainte de final.O dată cu succesul din Liga Campionilor, Real Madrid a ajuns la 6 victorii consecutive, 4 din ele fiind reuşite la minimum două goluri diferenţă.

Cote bune şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Real Madrid - Atletico Spania 08.04.2018

Atletico a învins-o uşor pe Sporting în Europa League ,dar a câştigat foarte greu meciul cu Deportivo, din etapa precedentă - doar 1-0. Sigur, a contat foarte mult şi absenţa lui Griezmann, suspendat. El va reveni cu Real Madrid. Trupa lui Diego Simeone a pierdut ultimele două jocuri disputate pe teren străin în La Liga: 1-2 cu Villarreal şi 0-1 cu Barcelona. Este fără victorie în precedentele trei directe de pe ”Bernabeu”, Real s-a impus de două ori, iar o dată meciul a fost egal. De menţionat este că ambele succese ale ”albilor” au fost reuşite în Liga Campionilor, în urmă cu un an.

Echipele probabile

Real Madrid (4-4-2): Navas - Carvajal, Vallejo, Ramos, Marcelo - Lucas Vasquez, Casemiro, Kovacic, Asensio - Ronaldo, Bale

Absenţi: Nacho, Varane

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak - Vrsaljko, Godin, Savic, Hernandez - Saul, Thomas, Gabi, Koke - Diego Costa, Griezmann
Absenţi: Felipe Luis, Gimenez

Real - Atletico Peste 0,5 PR @ 1.34

Afla mai multe despre: atleticodeportivola ligaspaniaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare