Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, ce lovitură! A început operaţiunea "200 de milioane", Florentino Perez pregătit să detoneze "bomba" verii pe piaţa transferurilor

Real Madrid, ce lovitură! A început operaţiunea "200 de milioane", Florentino Perez pregătit să detoneze "bomba" verii pe piaţa transferurilor

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid deja a făcut două transferuri colosale în această vară prin aducerile lui Eden Hazard şi Luka Jovic de la Chelsea, respectiv Eintracht Frankfurt, dar Florentino Perez pregăteşte adevărata lovitură pentru perioada aceasta de mercato. Planul "diabolic" al preşedintelui de la Real a fost numit "operaţiunea 200" în presa din Spania.

Zinedine Zidane, antrenorul grupării Merengue, vrea să se despartă de nu mai puţin de cinci jucători pentru a îi facilita lui Florentino Perez aducerea unui campion mondial pe "Santiago Bernabeu". Gareth Bale, James Rodriguez, Dani Ceballos, Marco Asensio şi Isco sunt jucătorii scoşi la înainte de Real Madrid, relatează Marca. Multe echipe de top din Premier League, printre care Manchester City, Liverpool sau Arsenal sunt interesate de ei. 

Planul este ca Real să încaseze pe cei cinci jucători suma de 222 de milioane de euro (200 de milioane de lire sterline - "operatiunea 200") pentru a îl putea cumpăra pe Paul Pogba (26 de ani), sumă pe care o cer americanii de la Manchester United. În această vară, Pogba a declarat că este pregătit de o nouă aventură, iar noua era "galactică" de la Real Madrid pare să îi surâdă campionului mondial din 2018. 

Real Madrid deja a cheltuit peste 300 de milioane de euro în această vară, prin transferurile lui Hazard, Jovic, Eder Militao, Ferland Mendy şi Rodrygo, dar a şi reuşit să vândă câţiva dintre jucătorii pe care Zidane nu se mai baza, precum Theo Hernandez (AC Milan), Mateo Kovacic (Chelsea), Marcos Llorente (Atletico Madrid), Raul de Tomas (Benfica), transferuri care au adus în conturile celor de la Real putin peste 100 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridpaul pogbazidanetransfer 

viewscnt
Articole similare