Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid - Las Palmas 3-0. Ronaldo rămâne fără gol pe teren propriu, în campionat. Asensio, un nou super gol

Real Madrid - Las Palmas 3-0. Ronaldo rămâne fără gol pe teren propriu, în campionat. Asensio, un nou super gol

Campionate

Comentarii

Real Madrid s-a impus fără prea mari emoţii în faţa celor de la Las Palmas, scor 3-0, şi păstrează astfel distanţa de 8 puncte faţă de liderul FC Barcelona. Asensio a marcat din nou un gol superb.

Jucătorii lui Zinedine Zidane erau obligaţi să câştige pentru a ţine aproape de FC Barcelona, care a câştigat sâmbătă meciul cu Sevilla, scor 2-1. În prima parte, Las Palmas a rezistat destul de bine. Însă, în minutul 40, Casemiro s-a plasat excelent la o centrare din corner, a pus capul şi a deschis scorul.

Real Madrid a continuat să-şi facă jocul, iar în minutul 56 Asensio a reuşit să-şi atragă din nou un val de laude. Tânărul mijlocaş al madrilenilor a prins un şut superb de la 20 de metri şi mingea s-a dus în vinclu. Tabela a fost închisă în minutul 74, când Isco a primit o pasă de la Ronaldo în faţa porţii.

Cât despre starul portughez, Ronaldo a bifat un nou meci în care n-a reuşit să înscrie pe Bernabeu, în acest sezon, în meciurile din campionat. Vedeta lui Real Madrid a marcat o singură dată în campionat, pe terenul lui Getafe, într-un meci câştigat cu 2-1 de campioana Europei. O situaţie atipică pentru Ronaldo. În schimb, are 6 goluri în patru etape de Champions League.



Podiumul în Spania după primele 11 etape:

  • 1. FC Barcelona - 31 de puncte
  • 2. Valencia - 27 de puncte
  • 3. Real Madrid - 23 de puncte

Afla mai multe despre: real madridlas palmasprimeraronaldo 

viewscnt
Articole similare