Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid - Leganes 4-1. Campioana Europei a întors după pauză. Bale, Benzema şi Ramos din nou printre marcatori

Real Madrid - Leganes 4-1. Campioana Europei a întors după pauză. Bale, Benzema şi Ramos din nou printre marcatori

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a întors partida cu Leganes, după ce la pauză scorul era egal, 1-1. Elevii lui Julen Lopetegui au maxim de puncte după trei etape.

Real Madrid nu a avut probleme prea mari în a tranşa disputa cu Leganes de pe teren propriu. Chiar dacă la pauză vecina de cartier din Madrid intrase cu un nesperat 1-1, la reluare, formaţia lui Julen Lopetegui a făcut spectacol. Gareth Bale a deschis scorul pentru Los Merengues în minutul 16, dar la scurt timp distanţă, Casemiro a faultat în careu şi a permis oaspeţilor să egaleze din penalty prin Carillo.

Imediat după pauză, Real Madrid a trecut în avantaj cu ajutorul tehnologiei VAR. Leganes a cerut fault în atac la golul marcat de Karim Benzema, dar centralul Latre a validat reuşita după ce a apelat la noua tehnologie disponibilă şi in fotbalul spaniol.

 

Acelaşi Karim Benzema a făcut „dubla” după o combinaţie superbă cu Luka Modric, croatul căruia i s-a strigat intens numele pe Santiago Bernabeu, sâmbătă. Sergio Ramos a fost al patrulea marcator al madrilenilor, fundaşul şi căpitanul ”albilor” transformând o lovitură de la unsprezece metri obţinută de Marco Asensio.

Real Madrid are maxim de puncte după trei etape şi intră în pauza competiţională cu un debut excelent de sezon. Etapa viitoare însă, Los Blancos au meci dificil pe Nuevo San Mames cu Athletic Club de Bilbao, în direct la Telekom Sport.

Real Madrid - Leganes 4-1 (Bale 16, Benzema 49, 60, Ramos 66 / Carillo 23)

Echipele de start: 

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Asensio

Leganes: Cuéllar - Juanfran, Bustinza, Siovas, Jonathan Silva - Rubén Pérez, Gumbau - El Zhar, Eraso, Santos - Carrillo. 


Min 67: Gooooool Sergio Ramos! Căpitanul blanco transformă penalty-ul!
 
 
Min 66: Penalty pentru Real Madrid. Asensio este faultat în careu de Siovas.
 
Min 60: Goooool Benzema! Real Madrid marchează pentru 3-1 după o combinaţie elegantă între Luka Modric şi Karim Benzema. Francezul reuşeşte ”dubla”
 
Min 49: Gol Karim Benzema pentru Real Madrid! Oaspeţii solicită anularea reuşitei pentru fault în atac al fotbalistului francez. Se trece la tehnologia VAR, iar golul este validat: 2-1 pentru Real Madrid
 
Min 46: A început repriza secundă
 
Min 43: Ocazie mare Real Madrid! Benzema reia din unghi, dintr-o bucată, dar portarul Cuellar scoate in extremis cu piciorul. Intervenţie fabuloasă a portarului oaspeţilor şi execuţie de mare calitate a atacantului francez.

Min 23: Gool Leganes! Lovitura de la unsprezece metri este transformată de Carillo: 1-1

Min 22: Penalty pentru Leganes. Eraso este faultat în careu de Casemiro. Vezi faza mai jos.

Min 16: Gareth Bale deschide scorul pentru Real Madrid. Recentrarea lui Dani Carvajal este reluată de galez din apropierea punctului de la unsprezece metri. Cu toată opoziţia lui Cuellar, Real Madrid deschide scorul: 1-0!

Min 1: A început meciul! Fotbaliştii blanco au prezentat trofeele câştigate la Gala Ligii Campionilor din acest an


În ciuda verii agitate pe Santiago Bernabeu, Real Madrid a câştigat fără probleme primele două meciuri din această ediţie din La Liga, scor 2-0 cu Getafe şi 4-1 cu Girona, şi nici nu concepe vreun pas greşit la cea de-a doua partidă pe care o va juca pe propriul teren, în acest sezon.

Adversara campioanei Europei a evoluat în primele două runde contra celor două mari echipe din Ţara Bascilor. Mai întâi, a fost învinsă în deplasare de Athletic Bilbao, scor 2-1, apoi a remizat, pe teren propriu, cu Real Sociedad, scor 2-2.

LIVE VIDEO | Real Madrid - Leganes, sâmbătă, de la 21:45, la Telekom Sport 2

În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori. Madrilenii au câştigat cele două partide din La Liga, dar au fost eliminaţi surprinzător de Leganes din Cupa Regelui Spaniei. Real Madrid s-a impus atunci în prima manşă a sferturilor de finală pe terenul lui Leganes, scor 1-0, dar a fost învinsă pe Santiago Bernabeu cu 2-1.

Afla mai multe despre: real madridleganesla liga 

viewscnt
Articole similare