Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real plânge după Cristiano. Madrilenii adună mai mult de 5 ore fără gol marcat

Real plânge după Cristiano. Madrilenii adună mai mult de 5 ore fără gol marcat

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu reuşeşte să-şi revină. Învinsă surprinzător la Moscova, gruparea blanco traversează un moment de apatie în ofensivă. Los Blancos adună mai bine de 5 ore fără gol marcat.

Marco Asensio contra lui Espanyol a marcat ultimul gol al Realului în toate competiţiile. Au urmat 319 minute fără gol marcat: 90 contra lui ŢSKA Moscova, 90 contra lui Atletico Madrid, 90 contra Sevillei şi ultimele 49 contra lui Espanyol Barcelona.

Problema ofensivă de la Real Madrid începe să devină periculoasă. Marţi seara, formaţia lui Lopetegui nu a reuşit să reintre în meci, chiar dacă Benzema şi Casemiro au lovit bara porţii lui Akinfeev.

De 11 ani Real Madrid nu a mai traversat o asemenea criză. Vestea proastă pentru madrileni e că şi atunci lipsea Cristiano Ronaldo, ca şi acum. Madrilenii sunt la cateva minute de a repeta contra performanţa istorică din 1984-1985, când trupa lui Santillana şi Valdano a strâns aproape 500 de minute fără gol.

Etapa viitoare, Los Blancos joacă însă la Alaves, unde vor încerca să rupă tradiţia negativă. În tot acest timp, Cristiano Ronaldo se bucură de cel mai bun debut de sezon din istoria lui Juventus, club care a reuşit, întâmplător sau nu după transferul său, să adune 9 victorii în 9 meciuri. 

Un început de an cum nu s-a mai întâmplat niciodată la Torino. Pentru care Ronaldo are deja 3 goluri şi 4 pase de gol în noul sezon. ”Meciul de la ŢSKA era genul de meci pe care Ronaldo îl decidea prin simpla sa prezenţă pe teren” scrie MARCA în ediţia sa tipărită de astăzi. 

Afla mai multe despre: real madridcristiano ronaldorecord 

viewscnt
Articole similare