Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Record incredibil deţinut de Real Madrid. De când n-a mai pierdut campioana Europei un meci în grupele Ligii Campionilor

Record incredibil deţinut de Real Madrid. De când n-a mai pierdut campioana Europei un meci în grupele Ligii Campionilor
Comentarii

Real Madrid intră în noul sezon din Liga Campionilor cu un record greu de doborât. Campioana Europei nu a mai pierdut un meci în grupele competiţiei din octombrie 2012.

De atunci, Real Madrid a înregistrat 22 de victorii şi 8 rezultate de egalitate. Borussia Dortmund e ultima echipă care i-a învins pe madrileni în faza grupelor, 2-1, într-un meci în care Real era pregătită de Jose Mourinho.

În actualul format al celei mai importante competiţii europene pentru cluburi, Real Madrid a trecut de fiecare dată de faza grupelor din 1995, de 13 ori de pe locul I. 

Real Madrid, cu 12 trofee ale Ligii Campionilor, a jucat 126 de meciuri în faza grupelor, câştigând 82, remizând 28 şi pierzând 18.

Acum, echipa pregătită de Zinedine Zidane face parte din Gupa H, alături de Apoel Nicosia, Borussia Dortmund şi Tottenham. Miercuri, de la ora 21:45, Real Madrid îşi va începe cursa de apărare a trofeului, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: real madridliga campionilorcampioana europeichampions leaguejose mourinho 

viewscnt
Articole similare