Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Record nedorit pentru Sergio Ramos, după Blibao - Real 0-0. Galacticii nu reuşesc să profite de pasul greşit al Barcelonei

Record nedorit pentru Sergio Ramos, după Blibao - Real 0-0. Galacticii nu reuşesc să profite de pasul greşit al Barcelonei

Campionate

Comentarii

Real Madrid a remizat pe terenul lui Athletic Bilbao, scor 0-0, şi a rămas pe locul 4 în La Liga, la opt puncte în spatele Barcelonei, chiar dacă şi catalanii s-au împiedicat în această etapă, pe teren propriu, cu Celta Vigo, scor 2-2.

Galacticii rămân însă cu un record după meciul de la Bilbao, chiar dacă e vorba de unul negativ, înregistrat de căpitanul Sergio Ramos. Fundaşul a fost eliminat în finalul partidei, pentru cumul de "galbene", aceasta fiind a 19-a oară în 416 meciuri de campionat când Ramos a văzut cartonaşul roşu.

Astfel, Sergio Ramos i-a depăşit pe Pablo Alfaro şi Xavi Aguado (ambii câte 18 cartonaşe roşii) şi a devenit cel mai eliminat jucător din istoria La Liga.

Este a doua eliminare pentru Sergio Ramos în acest sezon, în doar 14 etape, după ce văzuse roşu şi în prima rundă a sezonului, cu Deportivo la Coruna.



În total, Ramos a fost eliminat de 24 de ori de când joacă la Real - De 19 ori în campionat, de 3 ori în Liga Campionilor şi de două ori în Cupa Spaniei.

Afla mai multe despre: sergio ramoseliminarerecord 

viewscnt
Articole similare