Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Recunosc. Am vrut să-l iau”. Ce lovitură a încercat Şumudică la Gaziantep: ”Am eu talentul ăsta de a-i face pe jucătorii români să joace şi pentru mine”

”Recunosc. Am vrut să-l iau”. Ce lovitură a încercat Şumudică la Gaziantep: ”Am eu talentul ăsta de a-i face pe jucătorii români să joace şi pentru mine”

Stranieri

Comentarii

Antrenorul Marius Şumudică (52 de ani) a revenit în România şi a fost întrebat de jurnalişti de jucătorii români pe care îi are la Gaziantep.

Marius Şumudică s-a întors în România, duminică, 24 decembrie, pentru a-şi petrece zilele de vacanţă şi sărbătorile de iarnă alături de familie.

Antrenorul român a fost aşteptat de jurnalişti la sosirea în ţară, iar printre mai multe subiecte abordate a fost şi cel legat de jucătorii români pe care îi are în acest moment sub comanda sa la Gaziantep.

În cea mai recentă partidă, aceştia s-au descurcat extraordinar. Drăguş a dat un gol şi un assist, Maxim a livrat şi el o pasă decisivă, iar Niţă a reuşit să menţină poarta intactă în victoria cu 3-0 pe Karagumruk.

”Recunosc că am vrut să-l iau. Sunt nevoit să fac transferuri”

Mai mult, Şumudică a recunoscut că a dorit să aducă încă un român la echipă, pe Alibec, dar a precizat care a fost motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat.

”Nu le fac nimic special jucătorilor români la Gaziantep. Vorbesc mai mult cu ei. Eu le ofer ceva, iar ei trebuie să-mi dea înapoi. Peste tot unde am fost am luat jucători români şi o să iau mereu.

Nu sunt genul de antrenor care să fug de jucătorii români. Nu este niciun secret. Probabil, am eu talentul ăsta de a-i face să joace şi pentru mine la un moment dat.

Drăguş şi Niţă fac un sezon extraordinar! Maxim a avut nişte probleme personale şi este în revenire. A fost şi accidentat la ultimul joc şi doar acum a revenit. Şi Junior mă ajută în continuare.

Recunosc că am vrut să-l iau şi pe Alibec, dar este la a treia echipă şi nu se poate transfera. Nu-mi doresc să iau acum români la Gaziantep.

Acum sunt în discuţii cu patru jucători străini, pentru că-mi pleacă patru oameni la Cupa Africii şi sunt nevoit să fac transferuri”, a declarat Marius Şumudică, la revenirea în ţară.

În Superliga Turciei, Gaziantep, echipa românilor, ocupă locul 13, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: marius sumudicaturciagaziantepdenis alibec 

viewscnt
Articole similare