Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic a remarcat un jucător de la Petrolul: ”Jumătate dintre puncte le au datorită lui”. Anunţ important: ”O să facem transferuri”

Rednic a remarcat un jucător de la Petrolul: ”Jumătate dintre puncte le au datorită lui”. Anunţ important: ”O să facem transferuri”

UTA

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (62 de ani), a tras concluziile după remiza de pe terenul celor de la Petrolul.

Petrolul Ploieşti şi UTA Arad au încheiat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei a cincea din play-out-ul Superligii.

La Ploieşti, gazdele au deschis scorul în minutul 11, prin Grozav, care a înscris din pasa lui Sergiu Hanca.

Arădenii au marcat şi ei, în minutul 55, când Omondi a şutat extraordinar de la distanţă, dar golul, iniţial validat, a fost anulat după analiza VAR, pentru că Luckassen a comis henţ într-o fază anterioară. 

Oaspeţii au reuşit totuşi egalarea, în minutul 83, prin Claudiu Micovschi, şi meciul s-a încheiat 1-1.

Rednic, despre situaţia transferurilor la UTA Arad: ”Sunt alţii care încearcă să bage câte o strâmbă la Strâmbu”

La finalul meciului, Mircea Rednic a precizat că rezultatul este unul echitabil şi a vorbit despre situaţia de la UTA Arad, dar a şi lăudat un jucător de la Petrolul, pe portarul ceh Lukas Zima.

”Cred că a fost cel mai bun joc al nostru în deplasare. Ocazii mai multe decât în toate meciurile pe care le-am avut în play-out. 

La aşa gol, n-ai voie… Acum le fluierăm pe toate? La câte dueluri au fost, trebuia să fluiere tot timpul. Mă bucur că am avut ocazii, îmi pare rău că am ratat. Trebuie să recunoaştem că Petrolul are un portar nu bun, foarte bun. Jumătate dintre puncte le au datorită portarului.

I-am promis lui Micovschi o primă dacă dă şi golul 10. Pentru mine, are 10 goluri. Îi dau prima. Merită. Nu doar el, toată echipa.

Nu-i adevărat (n.r. legat de interdicţia la transferuri). O să vedeţi că o să putem face transferuri, se vor plăti. Eu ştiu că s-au plătit, astfel nu luam licenţa. Cea mai grea a fost pentru Keşeru, jumătate din bugetul nostru pentru o lună.

Vom putea să facem transferuri. Nu ne agităm acum. Sunt alţii care încearcă să bage câte o strâmbă la Strâmbu, să ne destabilizeze, dar nu au cum să o facă, suntem solizi, avem echipă, arătăm bine”, a declarat Rednic, după meci.

În urma acestui rezultat, UTA este pe locul al treilea în play-out, cu 28 de puncte, în timp ce Petrolul ocupă poziţia a 5-a, cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicsuperliga 

viewscnt
Articole similare