Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic cere transferuri la Mouscron. Ce posturi vrea să-şi acopere

Rednic cere transferuri la Mouscron. Ce posturi vrea să-şi acopere

Stranieri

Comentarii

Tehnicianul echipei Mouscron, Mircea Rednic, a declarat că îşi doreşte ca gruparea belgiană să achiziţioneze în această iarnă trei jucători, informează dhnet.be.

"Nu cer mult. Doi sau trei jucători. Am propus câteva nume, Paul Allaerts (n.r. - directorul general al Mouscron) a propus şi el câteva nume. Aştept acum ca directorul sportiv, Jurgen Rober, să vină şi el cu câteva nume. Aştept puţin mai mult de la el. El este directorul sportiv, trebuie să vină cu idei. Deja este de şase luni la Mouscron. În acest moment avem câteva nume, am început discuţiile. Eu vreau trei fotbalişti care să poată juca imediat sau cel puţin să aducă o concurenţă pe posturi. Aş vrea un fundaş central care poate juca şi pe dreapta. Vreau şi un atacant. Al treilea jucător? Va fi cireaşa de pe tort...", a spus tehnicianul.

Rednic a menţionat că Mouscron este contactată de mulţi agenţi de jucători, însă a subliniat că nu vrea să aducă "jumătate de echipă".

În ceea ce priveşte eventualele plecări, Mircea Rednic a spus că există oferte pentru unii jucători, dar el speră ca aceştia să nu plece.



După 21 de etape, Mouscron ocupă locul opt în clasamentul campionatului Belgiei, cu 26 de puncte (şapte victorii, cinci remize, nouă înfrângeri).

Afla mai multe despre: rednicmouscron 

viewscnt
Articole similare