Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reguli noi în All Star Game. Meciul vedetelor din 2018 se va juca pe 18 februarie!

Reguli noi în All Star Game. Meciul vedetelor din 2018 se va juca pe 18 februarie!

Baschet

Comentarii

Noul sezon din NBA vine cu o schimbare importantă în privinţa All Star Game-ului. Pentru prima oară în istorie, meciul vedetelor nu se va mai disputa între cele două conferinţe. Baschetul din cel mai spectaculos campionat al planetei se va vedea din nou la Telekom Sport, pentru al 7-lea sezon consecutiv.

Din 2018, meciul vedetelor din NBA nu se va mai disputa după sistemul clasic Est contra Vest. Pentru a creşte spectaculozitatea, şefii celui mai puternic campionat de pe planetă vor să echilibreze cele două echipe. Astfel, fanii vor vota cei 24 de jucători ca şi până acum, câte 12 din fiecare conferinţă. 

Diferenţa este că dintre aceştia se vor stabili 2 căpitani, care îşi vor alege apoi echipele indiferent de afiliere. Altă schimbare este că, începând cu ediţia din 2018, All Star Game-ul se va juca în scopuri caritabile. Fiecare echipă îşi va alege o organizaţie pe care să o reprezintă şi pentru care va strânge donaţii.

Ediţia din 2018 a All Star Game-ului se va disputa în Staples Center din Los Angeles, pe 18 februarie, şi va fi în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nbabaschetall star gameschimbari 

viewscnt
Articole similare