Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REMEMBER | VIDEO Momentul în care Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională. Care e acum situaţia fundaşului

REMEMBER | VIDEO Momentul în care Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională. Care e acum situaţia fundaşului

UEFA Europa League

Comentarii

Fostul dinamovist Ştefan Radu va reveni în România pentru duelul cu FCSB, din şaisprezecimile Europa League.

  • Cele două meciuri se vor juca pe 15 şi 22 februarie, în direct pe Telekom Sport. Manşa tur se va disputa pe Naţional Arena, iar calificare se va decide la Roma, pe Olimpico.


Ştefan Radu joacă pentru Lazio din 2008, când gruparea romană l-a cumpărat de la Dinamo pentru aproximativ 5 milioane de euro. În prezent, fundaşul român este fotbalistul din lotul lui Lazio cu cele mai multe meciuri jucate pentru clubul din capitala Italiei.

291 de partide a jucat Ştefan Radu pentru Lazio, în toate competiţiile, cu aproape 43 mai multe decât următorul clasat în acest top (Senad Lulic).



Ştefan Radu este unul din căpitanii echipei antrenate de Simone Inzaghi.

S-a retras din naţională în 2013

În primăvara lui 2013, Ştefan Radu îşi anunţa retragerea din echipa naţională a României, la doar 26 de ani, şi rămânea să se concentreze asupra evoluţiilor de la echipa de club.

VIDEO - Momentul în care Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională

Contra, ultima încercare

Între timp au existat mai multe tentative de a-l face pe Ştefan Radu să revină asupra deciziei, însă toate s-au lovit de refuzul fundaşului. Noul selecţioner al României, Cosmin Contra este ultimul înscris pe lista celor care au încercat să-l facă pe Radu să se răzgândescă şi a mers personal la Roma în acest sens. Acesta a precizat pentru Telekom Sport că aşteaptă ca jucătorul de 31 de ani să-i comunice decizia sa în perioada următoare.

"Eu am vorbit ce aveam de vorbit cu el (n.r. cu Ştefan Radu). Chiar dacă au apărut unele chestii în presă (n.r. că fundaşul n-ar vrea să revină la naţională). Eu încă n-am vorbit cu el şi el nu mi-a dat un răspuns negativ în privinţa a ceea ce am vorbit noi doi. Eu încă nu zic că Radu Ştefan nu se va întoarce asurpa deciziei. Eu sper ca el să se decidă să revină la echipa naţională!", a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: stefan raduvideoretragere 

viewscnt
Articole similare