Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Remiză pentru Arsenal în meciul în care Wenger a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri din istoria Premier League

Remiză pentru Arsenal în meciul în care Wenger a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri din istoria Premier League

Premier League

Comentarii

Arsenal a remizat pe terenul lui WBA, scor 1-1, în ultimul meci din 2017, unul care a marcat un record istoric pentru tehnicianul Arsene Wenger.

A fost a 811-a partidă pentru Wenger în Anglia (toate pe banca lui Arsenal), care a devenit astfel tehnicianul cu cele mai multe meciuri pe banca unei echipe în era Premier League. Acesta egalase în etapa precedentă recordul deţinut de Sir Alex Ferguson (810 meciuri la Manchester United).

Arsenal a deschis scorul în finalul partidei, după un autogol al lui McClean (83), însă nu a putut obţine victoria. Jay Rodriguez a restabilit egalitatea cu un minut înainte de final, din penalty.

După acest rezultat, Arsenal urcă pe locul 5 în Anglia, cu 38 de puncte, unul mai mult decât ocupanta locului 6, Tottenham, dar şi un meci în plus disputat.



De cealaltă parte, WBA e pe locul 19 în Premier League după 21 de etape şi a ajuns la 19 meciuri consecutive fără victorie.

Afla mai multe despre: wengerarsenalwba 

viewscnt
Articole similare