Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica fabuloasă a lui Vasile Miriuţă după ce Gigi Becali l-a numit "ungur". L-a contactat pe finanţatorul FCSB: "Eu asta i-am zis"

Replica fabuloasă a lui Vasile Miriuţă după ce Gigi Becali l-a numit "ungur". L-a contactat pe finanţatorul FCSB: "Eu asta i-am zis"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Hermannstadt, Vasile Miriuţă, i-a dat replica lui Gigi Becali, cel care l-a numit "ungur". De asemenea, tehnicianul a vorbit şi despre situaţia actuală în privinţa staff-ului şi jucătorilor.

Vasile Miriuţă, cel care are nouă selecţii în naţionala Ungariei şi un gol, a vorbit cu Gigi Becali despre modul în care îl numeşte finanţatorul FCSB: "Păi, ai vrea să vezi alt steag aici în Sibiu în fară de steagul României? I-am mai zis eu lui Gigi Becali, că îmi zicea <<Ungurul ăla>>. I-am zis <<Domnul Gigi, pe mama o cheamă Maria, Dumnezeu să o odihnească! şi pe tata Gheorghe, pe mine Vasile. Dacă numele astea sunt ungureşti, eu ce să mai zic?

Eu, la Budapesta am aşa nişte tricouri cu Effenberg, Kahn, deci alea sunt tricourile cu Bayern", a declarat antrenorul lui Hermannstadt pentru Telekom Sport. 

Situaţia staff-ului şi jucătorilor de la Hermannstadt

"Din câte ştiu, licenţa este ok, s-au plătit acele datorii pentru foştii jucători şi nu mai ştiu, acum ni s-a promis că luni. Ni s-a promis că marţi vor intra nişte bani şi ni se vor achita anumite restanţe. Acum câte... Un salariu sigur se va achita. Ni s-a promis pe data de 25 salariul şi restul de bani, sau restul de bani care vor rămâne, îi vom lua din drepturile de televizare de la sfârşitul lunii iulie. Asta a fost discuţia între jucători, staff  şi patroni. Nici nu mă gândesc să retrogradez. Nu îmi trece prin cap aşa ceva. Vom lua banii ăia, sunt sigur că îi vom lua. 

Păi sunt trei luni de restaţe. Avem pe ianuarie, februarie, martie, pentru că în aprilie ştim cu toţii a fost această pandemie şi s-au suspendat contractele, s-a intrat în şomaj. Sincer, chiar s-au antrenat foarte bine. Au căzut de acord, jucătorii au fost de acord să accepte până li se vor vira aceşti bani, ştiu exact şi ei la ce să se aştepte. Aşa că trebuie să salvăm echipa de la retrogradare ca băieţii să îşi ia toţi banii", a mai spus Vasile Miriuţă. 

Afla mai multe despre: vasile miriutagigi becali 

viewscnt
Articole similare