Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica lui Şumudică, după ce a fost ”tocat” de jurnaliştii turci: ”Se face mişto că aş juca teatru”

Replica lui Şumudică, după ce a fost ”tocat” de jurnaliştii turci: ”Se face mişto că aş juca teatru”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a primit un pumn în figură după meciul cu Alanyaspor, câştigat de Kayserispor cu scorul de 2-1. Însuşi antrenorul echipei adverse, Safet Sušić, a fost cel care l-a lovit pe român.

Jurnalişti turci au scris, în ziua următoare a bătăii generale, că Marius Şumudică a jucat teatru. Replica antrenorului român n-a întârziat să apară: "Aud o mulţime de lucruri cum că aş juca teatru. Se face mişto de faptul că mă exteriorizez, am văzut că sunt ziarişti flămânzi să arate imagini cu mine vechi de 10 ani. Nu am venit aici să joc vreun teatru, aceasta este personalitatea mea. Mă exteriorizez pentru că îmi iubesc munca şi nimic nu mă poate schimba", a spus Şumudică, potrivit goal.com, varianta în limba turcă.

Mariu Şumudică a vorbit şi despre meciul cu Beşiktaş, programat duminică, pe teren propriu. "Beşiktaş e campioana şi are un lot excelent, dovadă că au câştigat grupa lor din Champions League. E antrenată de un antrenor foarte bun, unul dintre cei mai valoroşi din Turcia. Le-am spus băieţilor mei că nu avem nimic de pierdut, trebuie să evoluăm cât de bine putem, fără presiune", a mai spus antrenorul.

Afla mai multe despre: marius sumudicakayserisporbataie alanyaspor 

viewscnt
Articole similare