Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reprezentanţii CNI rup tăcerea în privinţa noului stadion din Craiova: "Asta s-a întâmplat!"

Reprezentanţii CNI rup tăcerea în privinţa noului stadion din Craiova: "Asta s-a întâmplat!"
Comentarii

CSU Craiova îşi dorea să inaugureze noul "Oblemenco" duminică seară cu FCSB, dar recepţia arenei nu a fost gata la timp, iar partida s-a mutat la Severin de la 20:45.

Surse din cadrul Companiei Naţionale de Investiţii au vorbit despre problemele pe care le-au întâmpinat în Bănie. "Cel mai devreme, încheierea procesului de recepţie a stadionului din Craiova de către Primărie ar putea să se finalizeze săptămâna viitoare, ână miercuri. Apoi, să se obţină avizele de funcţiona re de la ISU, de la DSP, de la Ligă, de la FRF. Acestea se pot lua destul de repede, având în vedere că cei de la ISU, de exemplu, sunt prezenţi deja la procesul de recepţie", spun cei din CNI pentru Gazeta Sporturilor. 

Aceleaşi surse explică: "E un obiectiv de 55.000 de metri pătraţi, cu multe sisteme de verificat. S-a început recepţia abia luni, nu se putea face totul în două zile, e nevoie de vreo 10 zile. Pe legea veche se putea încheia recepţia şi să faci o anexă prin care, ulterior, să semnalezi constructorului anumite nereguli depistate, pe care să le remedieze. Pe noua lege, intrată în vigoare acum câteva luni, nu mai e posibil aşa ceva. E normal să se verifice totul cu foarte mare atenţie, pentru că după aceea nu se mai poate face nimic".

Afla mai multe despre: craiovaion oblemencostadionsteauafcsbinaugurareproblemeanuntcni 

viewscnt
Articole similare