Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reţeta succesului. Cum să ai mai mulţi urmăritori pe Facebook şi Instagram. Să fii portar şi să marchezi în poarta Milanului :)

Reţeta succesului. Cum să ai mai mulţi urmăritori pe Facebook şi Instagram. Să fii portar şi să marchezi în poarta Milanului :)

Serie A

Comentarii

Portarul echipei Benevento, Alberto Brignoli, a declarat, luni, că numărul fanilor de pe reţelele de socializare a crescut considerabil după golul cu AC Milan, de duminică, din Serie A.

Numărul fanilor portarului Brignoli pe reţelele de socializare a crescut considerabil după golul cu AC Milan

"Nu pot să vă spun câte mesaje am primit. Înainte de meci aveam 5.000, 6.000 de followers pe Instagram. Acum am 31.000, 32.000", a declarat el.

Brignoli a povestit şi ce a simţit înainte de marca: "Când eram acolo, în suprafaţa de joc, am văzut golul pe care urma să-l dau, cu zece secunde înainte de gol, a fost ca la playstation, Mai întâi totul a fost în capul meu şi apoi totul a mers bine. Nici măcar nu am văzut balonul intrând în poartă, mă uitam în altă parte. Am lovit şi asta a fost", a declarat Brignoli.

Portarul Alberto Brignoli a reuşit să marcheze golul egalizator al echipei Benevento în meciul cu AC Milan, scor 2-2, în minutul 90+5. El a adus primul punct pentru echipa lui George Puşcaş în Serie A şi a subliniat că la faza golului "s-a aruncat ca un portar, nu ca un atacant".

Afla mai multe despre: beneventoac milanpuscasbrignoli 

viewscnt
Articole similare