Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire emoţionantă pentru Jupp Heynckes în Liga Campionilor: "Ar fi foarte bine să facem asta!"

Revenire emoţionantă pentru Jupp Heynckes în Liga Campionilor: "Ar fi foarte bine să facem asta!"
Comentarii

În această seară, Jupp Heynckes revine pe banca lui Bayern în Liga Campionilor. Primul e cu Celtic, de la ora 21.45, în direct pe Telekom Sport 4.

Revenire emoţionantă pentru Jupp Heynckes în Liga Campionilor. În urmă cu patru ani îşi încheia mandatul la Bayern în finala Champions League cu Borussia şi le aducea batavilor ultimul lor trofeu european. Începutul a fost perfect, 5-0 cu Freiburg în campionat. Acum trebuie să-i readucă pe linia de plutire şi în Ligă.

"Bayern are ambiţii mari în această competiţie, la fel eu şi jucătorii mei. De aceea ar fi foarte bine să continuăm prestaţia din meciul cu Freiburg, poate chiar să o îmbunătăţim în anumite aspecte", recunoaşte Heynckes.

Eşecul drastic cu PSG din runda precedentă i-a lăsat pe nemţi să se lupte pentru locul secund în grupă. Celtic este adversara pe care trebuie să o bată pentru a obţine a 11-a calificare consecutivă în faza eliminatorie.

"După o înfrângere în Champions League, este obligatoriu să răspunzi cu o victorie. Ca echipă, suntem conştienţi de acest lucru şi suntem foarte motivaţi", spune Boateng.

Afla mai multe despre: bayern munchenchampions leagueliga campionilorjupp heynckes 

viewscnt
Articole similare