Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire spectaculoasă I Corina Căprioriu revine pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Mi-a fost dor de judo!"

Revenire spectaculoasă I Corina Căprioriu revine pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Mi-a fost dor de judo!"

Alte sporturi

Comentarii

Judoka română Corina Căprioriu (31 de ani) a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că a revenit asupra deciziei de retragere pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, ea precizând că i-a fost dor de sportul pe care l-a practicat timp de 23 de ani.

"Practic acest sport de la 6 ani şi jumătate, deci am 23 de ani de judo.... aşa că mi s-a făcut dor de tot ce înseamnă judo după pauza asta. Mi-a fost dor de senzaţia din timpul competiţiilor, de oboseala de la antrenamente, de tot. Aşa că am decis să revin. Nu am luat însă hotărârea asta de una singură. Un an am stat şi m-am tot gândit împreună cu soţul meu. Decât să trăiesc cu un regret, să nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă nu reveneam, mai bine trăiesc cu gândul unui eşec. Mă întorc pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Dar recunosc că până acolo e cale lungă", a spus Căprioriu pentru Agerpres..

Corina Căprioriu, sportivă legitimată la CS Dinamo, a început deja antrenamentele, prima competiţie oficială la care va participa fiind programată la 17 februarie. "Voi începe cu Open-ul European de la Roma (n.r. - 17-18 februarie), iar apoi voi merge la Grand Prix-ul de la Dusseldorf (n.r. - 23-25 februarie)", a mai spus Căprioriu.

Afla mai multe despre: corina căprioriujudorevenireanunttokyoolimpiadadecizie 

viewscnt
Articole similare