Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezultat jenant pentru naţionala U17 a României! ”Tricolorii” s-au făcut de râs cu Luxemburg, dar au găsit scuza perfectă: ”Au un fotbalist scump”

Rezultat jenant pentru naţionala U17 a României! ”Tricolorii” s-au făcut de râs cu Luxemburg, dar au găsit scuza perfectă: ”Au un fotbalist scump”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţionala U17 a României poate rata prezenţa la Turneul de Elită pentru calificarea la Euro 2018, după un rezultat ruşinos bifat într-un meci cu Luxemburg

Juniorii antrenaţi de Sorin Colceag n-au putut mai mult de-un 0-0 cu Luxemburg şi au şanse mari să rateze calificarea la Euro 2018. ”Tricolorii” n-au putut învinge o echipă mai slab cotată, dar au găsit imediat scuza potrivită.

Luxemburg are un grup omogen, joacă împreună de 3 ani. Au un fotbalist vândut pe 1,5 milioane de euro la Bayern Munchen. Au făcut o selecţie prin toată Europa, au naturalizat jucători şi aşa au ajuns aici. Au jucători prin Bundesliga şi la academii bune din Franţa”, a spus selecţionerul Colceag, în încercarea de a găsi explicaţiile acestei remize surprinzătoare.

ECHIPA ROMÂNIEI U17:

Al. Şerban - Al. Georgescu, Boloca, A. Vlad, A. Dumitrescu - Mărginean, C. Albu (cpt.) - Al. Dumitru, V. Mitrea, Matiş - D. Toma. Au mai jucat: June, Şteau

În ultima partidă din cadrul acestor preliminarii, tricolorii vor întâlni reprezentativa similară a Austriei, care a câştigat ambele partide (2-1 cu Luxemburg şi 2-0 cu Lituania).

Meciul se va disputa duminică, 29 octombrie, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, începând cu ora 17:00. La aceeaşi oră, la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, se va juca cealaltă partidă din grupă, dintre Luxemburg şi Lituania. 

Turneul final al Euro 2018 U17 va avea loc în Anglia, între 4 şi 20 iunie 2018. 

Afla mai multe despre: romanialuxemburgunder 17,  

viewscnt
Articole similare