Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO | FC Barcelona continuă parcursul fără greşeală în Liga Campionilor. O nouă victorie fără emoţii a catalanilor

REZUMAT VIDEO | FC Barcelona continuă parcursul fără greşeală în Liga Campionilor. O nouă victorie fără emoţii a catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona n-a avut nicio emoţie în meciul cu Olympiakos şi s-a impus cu 3-1. Un autogol al lui Nikolaou, Messi şi Digne au adus victoria catalanilor.

FC Barcelona – Olympiakos 3-1
Au marcat: Nikolaou ’18 (autogol), Messi ’61, Digne ’64 / Nikolaou ‘89

În minutul 42, de la FC Barcelona a fost eliminat Pique.

FC Barcelona a deschis repede scorul în partida cu Olympiakos, după ce în minutul 18 Nikolaou şi-a marcat în propria poartă. La pauză a fost 1-0, însă o execuţie superbă a lui Messi, din lovitură liberă, a dublat avantajul catalanilor. Digne a marcat şi el în minutul 64, în timp ce Nikolaou a marcat în ultimele minute golul de onoare al grecilor. Din minutul 42, FC Barcelona a evoluat în inferioritate numerică, Pique fiind eliminat după ce a înscris un gol cu mâna.

În urma acestui rezultat, FC Barcelona este lider incontestabil în grupa D, cu maximum de puncte după primele trei etape. Pe locul al doilea în clasament se află Juventus, care a trecut în această etapă de Sporting, pe propriul teren, scor 2-1.




Barcelona şi-a început perfect aventura în faza grupelor. După o victorie cu 1-0 la Lisabona, împotriva lui Sporting, fost adversară a celor de la FCSB, catalanii au spulberat-o pe Juventus acasă, scor 3-0. Graţie acestui succes şi-au luat o mică revanşă pentru eliminarea venită în primăvară în sferturile de finală ale competiţiei. De cealaltă parte, Olympiakos a pierdut ambele jocuri. A fost 2-3 acasă cu Sporting şi apoi 0-2 în deplasare cu Juventus.

VEZI AICI LIVE VIDEO Barcelona - Olympiakos, Liga Campionilor

De altfel, Olympiakos are per total un debut de sezon ratat. În campionat se află pe un neaşteptat loc 5, cu 11 puncte acumulate în 7 etape. Lider în Grecia este PAOK-ul lui Răzvan Lucescu. Cele două forţe se înfruntă în meci direct la finele acestei săptămâni.

Barcelona e prima în La Liga, dar şi-a întrerupt seria de şapte victorii consecutive printr-o remiză pe terenul lui Atletico Madrid, scor 1-1. Catalanii au un golaveraj excelent după opt etape: 24-3. Cum ne-a obişnuit, Messi traversează o perioadă grozavă, fiind golgheterul Spaniei, cu 11 goluri înscrise.

Lucrurile nu stau deloc bine pentru club în plan extra-sportiv. Locuitorii Cataloniei şi-au votat în proporţie covârşitoare independenţa faţă de Spania, într-un referendum pe care autorităţile de la Madrid nu l-au recunoscut. Totuşi, există posibilitatea ca echipa Barcelonei să nu mai facă parte din La Liga în viitorul apropiat din pricina acestui eveniment. 

Din 24 de meciuri jucate în acest an pe teren propriu, catalanii au câştigat 21. Singura echipă care a reuşit să-i învingă este chiar rivala Real Madrid, în Supercupa Spaniei. Au plecat cu remize de pe Camp Nou, însă în precedentul sezon, Juventus şi Atletico. 

Poţi urmări Barcelona - Olympiakos LIVE pe Facebook-ul Telekom Sport România

Afla mai multe despre: barcelonaolympiakoschampions leagueleo messiliga campionilor 

viewscnt
Articole similare