Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMAT VIDEO I S-au marcat multe goluri în Belarus. Arsenal a trecut de BATE cu 4-2

REZUMAT VIDEO I S-au marcat multe goluri în Belarus. Arsenal a trecut de BATE cu 4-2galerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

Arsenal s-a impus, astăzi, pe un teren complicat, în Belarus. Eglezii s-a impus cu 4-2 în faţa lui BATE.

Arsenal s-a impus, astăzi, pe terenul celor de la BATE, într-un meci în care jucătorul român, Vlad Dragomir, a fost rezervă.

Walcott a marcat o dublă în minutul 9, respectiv 22. Celelalte goluri ale băieţilor antrenaţi de Arsene Wenger au fost marcate de Holding, min. 25 şi  Giroud min. 47.

Pentru ecgipa din Belarus au înscris: Ivanic, min. 28 şi Gordejchuk, min. 67.

Echipa lui Wenger are rezultate bune în ultima vreme, bifând patru victorii în ultimele cinci meciuri, fiind fără eşec în tot acest timp. Mai mult de atât, în aceste meciuri a încasat un singur gol! De partea cealaltă, BATE are exact acelaşi parcurs că englezii: patru victorii şi o remiză! În precedentul meci din Liga Europa, Arsenal a învins-o cu 3-1 pe FC Koln. De partea cealaltă, BATE a terminat la egalitate, scor 1-1, confruntarea cu Steaua Roşie Belgrad. 

La acest meci putem vedea şi un român. Vlad Dragomir a fost convocat de către Arsene Wenger pentru această partidă. Este pentru prima oară când românul este oprit în lotul echipei mari! Mijlocaşul în vârstă de 18 ani a fost transferat de ”tunari”, de la ACS Poli Timişoara pentru 115.000 euro.

Echipele de START:

Afla mai multe despre: arsenalvlad dragomirliga europabate borisov 

viewscnt
Articole similare