Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivaldo vrea să-şi smulgă fiul de la Dinamo. Rivaldinho e gata să plece din "Groapă". Care este motivul din spatele deciziei

Rivaldo vrea să-şi smulgă fiul de la Dinamo. Rivaldinho e gata să plece din "Groapă". Care este motivul din spatele deciziei

Dinamo București

Comentarii

Rivaldinho (22 de ani) ar putea să o părăsească pe Dinamo în iarnă, tatăl său, marele Rivaldo, dorind să îl ducă la o formaţie unde să evolueze constant.

Rivaldinho este tot mai nemulţumit cu faptul că nu prea joacă la Dinamo. Acesta venise la clubul din Ştefan cel Mare pentru a-şi lansa cariera internaţională, însă apariţiile sale în ”primul 11” al echipei antrenate de Vasile Miriuţă au fost destul de rare, iar tânărul atacant se gândeşte serios să le spună adio ”câinilor”.

Ediţia tipărită a cotidianului Gazeta Sporturilor scrie că ”Rivaldinho a început să îşi caute echipa şi încearcă să îi convingă pe cei de la Dinamo să-l lase să plece liber. "Câinii" vor măcar 100.000 de euro în schimbul său”.

Sursa citată mai notează că ”tatăl fotbalistului, Rivaldo, s-a arătat nemulţumit de faptul că acesta nu joacă prea mult la Dinamo şi a încercat să le forţeze mâna conducătorilor pentru a-l lăsa să plece!”

"Rivaldo era foarte deranjat că nu joacă fiul său, ne-a chestionat şi i-am spus că a avut multe şanse, dar trebuie să şi facă ceva. A fost cam deranjat, dar până la urmă am ajuns la o înţelegere să poată pleca în iarnă pentru suma asta. Am auzit şi noi că impresarul lui îl propune gratis, probabil speră că ne forţează mâna să renunţăm la clauză, dar nu vom face asta", a spus sub unul dintre oficialii "câinilor", pentru GSP.ro.

Afla mai multe despre: liga 1dinamorivaldinhorivaldotransfer rivaldinho,  

viewscnt
Articole similare